To store nyheter har denne vinteren putret i grytene hos Nordic Choice Club. Hva går nyhetene ut på, og hva betyr det for medlemmene? Vi har tatt en pust i bakken med «hovmesteren» i Nordic Choice Club, Nicolay Corneliussen.

Når Nordic Choice Club i år feirer 20-årsjubileum passer det ekstra bra med noen ordentlig gode nyheter for medlemmene. Nicolay Corneliussen, Head of CRM & Loyalty hos Nordic Choice Hotels har gjennom ni år ledet gjengen som daglig jobber med å drifte, utvikle og forbedre Nordic Choice Club. Her forteller han om to store nyheter i lojalitetsprogrammet, og om hva disse nyhetene har å si for deg som medlem.

Nicolay Corneliussen, Head of CRM & LoyaltyNicolay Corneliussen, Head of CRM & Loyalty

Lojalitet skal belønnes

– I vår virksomhet er de lojale gjestene det viktigste vi har. De som kommer tilbake til oss igjen og igjen, de hjelper oss å stille sterkere. Våre lojale gjester fortjener derfor å bli belønnet for sin lange og tro tjeneste, slik at de fortsetter vennskapet med Nordic Choice Hotels, sier Nicolay.

– Vi ønsker at slike lojale medlemmer skal beholde fordelene de har klart å oppnå med sine medlemskap og at de fortsetter å velge oss livet ut – selv om de kanskje ikke alltid bor like ofte som de har gjort tidligere, forklarer han videre.

LIFETIME – for alltid verdsatt

– Fordi trofastheten som disse medlemmene viser er så viktig for oss, er livslange fordeler vår måte å takke på, avslører Nicolay.

LIFETIME fikk dermed se dagens lys. LIFETIME viser til hvor mange bonuspoeng et medlem totalt har opparbeidet seg helt fra første dag som medlem. Når du har opparbeidet deg totalt 500 000 bonuspoeng får du GOLD LIFETIME, og dermed alle fordelene som tilhører et GOLD-medlemskap – livet ut og så lenge Nordic Choice Club finnes. Om du når totalt 1 000 000 bonuspoeng får du toppen av kransekaka: PLATINUM LIFETIME gir deg alle PLATINUM-fordeler så lenge du lever!

Upgrade by points

Vi har også tenkt på de som ikke nødvendigvis bor så ofte på hotellene i Nordic Choice Hotels, men som er lojale medlem på andre måter. Upgrade by points er lansert!

Til nå har det nemlig vært slik at medlemmer får oppgradert sine medlemsstatuser basert på antall kvalifiserende netter; altså hvor mye de bor på våre hotell. Nå finnes en ekstra måte å bli oppgradert på: Basert på poeng.

– Vi ønsker også å belønne de medlemmene som bruker mer penger per overnatting, eller de som tjener poeng ved å benytte seg av våre samarbeidspartnere og Nordic Choice Club MasterCard, forklarer Nicolay.

Du har nå altså enda en måte å stige i medlemsnivåene på. Alle poengene du tjener via samarbeidspartnere gjelder også.

– For medlemmene betyr dette at det nå blir enklere å nå høyere medlemsnivåer, samt flere muligheter til å kunne nyte goder og fordeler hos oss på.

Nordic Choice Hotels er for øvrig reiselivsbransjens første i Norden som tilbyr medlemskap som varer livet ut.

– At vi tør å være først ute med dette er noe jeg er stolt over. I tillegg er jeg veldig glad for at vi nå kan tilby en slik fleksibilitet for måter å være lojale på, sier Nicolay.

Nicolay mener heller ikke at det er vågalt å la medlemmer beholde GOLD- og PLATINUM-medlemskap livet ut.

– Når medlemmer bruker så mye penger på våre hotell gjennom en årrekke, da er det ingen tvil om at vi ønsker å gi noe tilbake. Uansett om disse bor mindre etter hvert som årene går er det viktig for oss at slike lojale medlemmer fortsetter å velge Nordic Choice Hotels.

Fremtidens Nordic Choice Club

I fremtiden lover Nicolay at Nordic Choice Club skal fortsette å jobbe for å gjøre hverdagen, reisene og hotelloppholdene enklere og bedre for gjestene og medlemmene. Nordic Choice Hotels har allerede lansert en egen app som skal bidra til nettopp dette.

– Fremtiden er digital, og det må også Nordic Choice Clubs fremtid være når vi har som ambisjon å bli Nordens ledende lojalitetsprogram. Målet er at alle funksjoner, fordeler og goder i lojalitetsprogrammet blir tilgjengeliggjort digitalt. Slik skal Nordic Choice Club være den usynlige, digitale reisevennen din når du er på reise og på våre hotell, avslutter Nicolay.

Vil du vite mer? Alt om nyhetene, om å tjene poeng hos samarbeidspartnerne og om Nordic Choice Club generelt finner du her.