Endelig er nyheten ute! Vi dobler hotelltilbudet i Nord-Norges kulturhovedstad, Harstad, med et nytt Quality Hotel™ som åpner høsten 2022. Det 40 meter høye hotellet blir byens høyeste bygning når det står klart.

datarendering-quality-hotel-harstad
Det nye hotellet skal etter planen stå klart i 2022.

Det er mye spennende som skjer i og rundt Harstad nå, og i utviklingen av den nye bydelen på Kaarbøkvarteret har det lenge blitt planlagt et nytt hotell langs sjøkanten i den nordnorske kulturhovedstaden. Nå er det klart at det nye hotellet blir et Quality Hotel™.Vi i Quality Hotel™ er møteekspertene i Norge. Nå inntar vi også Nord-Norges kulturhovedstad med vår unike personlighet og servicekultur hvor gjestene kan komme til konferansen som deltakere, og reise som venner. Vi vil gi harstadværingene en ny storstue for de små og store anledningene, og en møteplass som bringer hele byen sammen, sier Fredrik Ekelund, Senior Vice President i Quality Hotel™.Hurtigruten ship in Harstad Hotellet bygges ut i selve sjøen og blir nærmeste nabo til Hurtigruta-kaia i Harstad.


Det nye hotellet i og ved sjøkanten


Planen er at bygget skal stå klart høsten 2022 med 180 hotellrom, restaurant i sjøkanten og bar med uteservering. Quality Hotel™ er eksperter på konferanser og møter, og da er det en selvfølge at det nye hotellet får fleksible konferansefasiliteter med blant annet en storsal på 400 kvadratmeter og plass til 700 konferansegjester.Da vi så planene for havna i Harstad, sto det klart for oss at dette må vi være med på. Å ta noe til “nye høyder” er en klisjé, men i dette tilfellet er det faktisk sant. Vi skal inn i det som blir Harstads høyeste bygning med et flunkende nytt hotell. Plassert ikke bare ved vannkanten, men i sjøen. Her blir det 40 meter høyt, med en spektakulær utsikt, lover Petter A. Stordalen, grunnlegger av Strawberry.Fra før av har vi hotellet Clarion Collection® Hotel Arcticus som ligger sentralt på den gamle havnen i Harstad.

datarendering-quality-hotel-harstad

Fakta om det nye hotellet i Harstad

  • Hotellet skal ligge langs sjøkanten i bydelen Kaarbokvarteret i Harstad
  • 40 meter høyt - blir den høyeste bygningen i byen
  • 180 hotellrom
  • Konferanselokaler og storsal på 400 kvm, plass til 700 konferansegjester
  • Treningsrom, restaurant og bar med uteservering
  • Utbygger: Kaarbø Utvikling AS