Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Arcticus Harstad ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Arcticus

Harstad,  Norge

Velkommen Clarion Collection Hotel Arcticus. Kulturhushotellet med beliggenhet ytterst på kaikanten i Harstad. Fredelig og rolig og samtidig bare 5 minutters gange fra sentrum. Hos oss er frokost, fika og varm kveldsmat alltid inkludert.

Clarion Collection® Hotel Arcticus 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Collection Hotel Arcticus er et hotell med en atmosfære preget av kunst, musikk og kultur. Hotellet ligger ytterst på kaikanten i Harstad med utsikt mot havet og fjellene. Under samme tak finner du også Harstad Kulturhus og byens bibliotek. Hotellet ligger i stille og rolige omgivelser, og en kort spasertur langs kaia tar deg til sentrum.

Fika og Kveldsmat inkludert

Hver morgen kan du spise en god frokost hos oss, som selvsagt er inkludert i romprisen. Fika, en søt snack på ettermiddagen, er også inkludert. I tillegg kan du spise vår egen Kveldsmat hver kveld, uten ekstra kostnad. Les mer om våre matkonsept her.

Trening og aktivitet på hotellet

Vi vet at det er viktig for mange å holde seg i form selv om man er ute på reise. I hotellet fitness-avdeling finner du tredemølle, treningssykkel, romaskin og multigym. 

Fiskestenger til utlån

Du trenger ikke dra langt for utendørsaktiviteter. Høres det hyggelig ut å fiske fra brygga utenfor hotellet? Vi tilbyr to fiskestenger til gratis utlån for våre gjester. Disse henter du i resepsjonen. Husk å være forsiktig med kroken - om du mister denne, må du kjøpe en ny til NOK 20.

Møterom

Clarion Collection Hotel Arcticus byr på store og fleksible konferansefasiliteter med en unik kulturell atmosfære. Her kan du både arrangere dagskonferanser eller ha konferanser over flere dager med overnatting. Les mer om våre møterom her .

Aktiviteter sommer/vinter i Harstad

Om vinteren er Harstad et glimrende sted for både langrennsski og alpint/toppturer. Sollifjellet Alpinsenter har flotte bakker både for nybegynnere og de mer erfarne. Området rundt alpinsenteret er et svært populært friluftsområde både sommer og vinter, og er et perfekt utgangspunkt for lange turer mot Storlitinden, Kåven og Storhornet. Mer spektakulære turer en kort kjøretur unna, og kjente skidestinasjoner for frikjøring som Andørja og Grytøya kan nås med en fergetur. Forøvrig flotte turer også på sommer. Midt i sentrum ligger Grottebadet, et spektakulært badeland du neppe har sett maken til. Bygd inni fjellet! SAMs Lekeland er også et populært tilbud for tilreisende. I Visit Harstads opplevelsesbutikk kan man leie utstyr både sommer og vinter. Vi anbefaler en tur i fjellheimen rundt Harstad på leid terreng el-sykkel. Enkel og morsom måte å oppleve regionen.

Historie

Hotellet ble bygget i 1992 som en del av Harstads Kulturhus på et område som inntil da var preget av industri. Deler av bygningen var tidligere Bothners pølsefabrikk og planen for utbyggingen var å skape aktiviteter innen utdanning, forskning og kultur. I dag er Universitetet vår nærmeste nabo mens Hærens Musikkorps, Harstad bibliotek og Kultur i Troms er blitt endel av Sameiet Harstad Kulturhus. Hamneset er det senere år utviklet videre med et hundretalls leiligheter og næringsvirksomhet.

Kontakt

  • Havnegaten 3 9480 Harstad , Norge

Finn frem til hotellet

Fra flyplassen

Flybussen går fra dør til dør, merk at flybussen ikke korresponderer med alle Widerøe avganger/avreiser.
Flytaxi kan bestilles 3-timer i forkant.

Taxi

Harstad Taxi tlf +47 77 04 10 00

Om Clarion Collection Hotel Arcticus

Antall rom

112 rom - 224 sengeplasser

Antall  møterom

 1 rom - opptil 65 personer

Avstand til flyplassen

50 km, ca 60 min

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.