Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Harstad

I Harstad finner du gode utdanningsinstitusjoner, kultur og naturskjønne omgivelser side om side. Uansett hva som bringer deg til denne spennende nordnorske byen, bor du midt i smørøyet på et Strawberry-hotell.

Bo der det skjer i Harstad

Harstad ligger vakkert til, på østsiden av Hinnøya i Troms. Midt på den gamle havna i sentrum, finner du Clarion Collection Hotel Arcticus. Her bor du med kort avstand til alt Harstad har å by på. Kulturhuset i Harstad ligger i samme bygning, så du kan loffe dit i sokkelesten hvis du vil (men, vi anbefaler det ikke ...) og få med deg en spennende konsert. Her har du også både Folkeuniversitetet Harstad og Norges arktiske universitet, Harstad rett rundt hjørnet, hvis det er noe utdanningsrelatert eller en student som bringer deg til denne trivelige byen i Troms. Du bor rett ved det aller meste Harstad har å by på, på dette flotte og kulturelt pregede hotellet.

Kaarbøkvartalet

På havnepromenaden i tilknytning til Hurtigrutekaia finner du nå det nye, spennende området Kaarrbøkvartalet. Her ligger Quality Hotel Harstad med sine 40 ragende meter, hotellet er et naturlig blikkfang og også -  byens høyeste bygning. Blir du sulten av all den friske sjølufta kan du nyte et bedre måltid med Vågsfjorden rett utenfor vinduet.

Gode transportmuligheter

Ikke bare kan du både fly, busse og toge til Harstad, men Hurtigruta stopper også her. Harstad er en populær mellomdestinasjon for dem som skal videre rundt i Nord-Norge på grunn av flyplassen Harstad/Narvik lufthavn. Flybussen stopper ved Clarion Collection Hotel Arcticus, så det er veldig praktisk for overnatting for dem som skal videre etter en dag eller to i Harstad. Legg til en deilig frokostbuffé som er inkludert i romprisen, trimrom og relax-avdeling, og du har et hotell du kommer til å ville dra tilbake til.

Konferanser og møter i Harstad

Vi har stålpeiling på konferanse- og møtearrangering! La oss hjelpe deg med ditt neste arrangement. Les mer om våre konferansemuligheter i Harstad her

Reisemål i nærheten:

Narvik

Les mindre
5 hotell i Harstad

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

Oppdag Hotell Restaurant Konferanse
3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.