Et nullpunkt er egentlig et godt utgangspunkt, for derfra kan det nemlig bare gå oppover. Hva sier du til å få en gratis hotellnatt ved å gjøre noe så enkelt som å skaffe deg Strawberry Mastercard?

Mange av oss har kundekort vi ikke bruker. Vi er passive medlemmer uten særlig høy status. Men det er med kundeklubber som med de fleste andre klubber: Noen er rett og slett litt kulere enn andre. Men for å være på «innsiden» handler det om å kjenne til mulighetene – og bruke dem.

La oss si at du har meldt deg inn i Strawberry. Men er du klar over hvilke muligheter som ligger i medlemskapet ditt? Kanskje ikke…? Derfor har vi laget en liten kom-på-innsiden-guide.

Tips 1: Forstå hvor enkelt det er å tjene poeng

Modellen er veldig enkel. For hver krone du bruker på hotellovernatting, får du ett bonuspoeng på kontoen. Poengene og oppholdene dine holder du lett styr på på “Min side” i medlemsprofilen din.

Hvis du har bodd hos oss, men mangler poeng kan det kanskje ha vært at du ikke var logget inn når du booket og samtidig fomlet litt på vei ut av resepsjonen og glemte å registrere overnattingen din. Dette fikser du lett på nettsiden, og poeng kan etterregistreres i opptil 6 måneder etter oppholdet. Booket du gjennom et online reisebyrå gir oppholdet deg 500 bonuspoeng, uansett verdien på oppholdet, så det lønner seg å booke direkte på strawberry.no eller i appen. Les mer om opptjening av bonuspoeng her.

Tips 2: Kortet for deg som vil ha flere fordeler

Med Strawberry Mastercard får du bonuspoeng på alle kjøp. Du får hele 10 000 velkomstpoeng når du gjør ditt første kjøp innen 30 dager etter mottakelse av kort! Dette betyr at du allerede da har tjent nok bonuspoeng for en bonusnatt på et av våre hotell. Med Strawberry Mastercard får du kortere vei til et høyere medlemsnivå. Når du søker og får godkjent et Strawberry Mastercard blir du automatisk SILVER-medlem i Strawberry. For hver måned du gjør et kjøp kommer du 2 netter nærmere ditt neste nivå, noe som betyr at veien til GOLD og PLATINUM blir 2 netter netter kortere hver måned!

Effektiv rente ved kreditt på 15.000 kroner / 12mnd fra 27,78% til 32,98% (32,98% ved årsavgift 595,-). Totalpris fra kr 16.984 til 17.284.

Les mer om fordelene med Strawberry Mastercard.

Tips 3: Skal du på roadtrip?

Vi vil selvfølgelig gjerne at du tenker på miljøet før du leier bil, men er dere flere som reiser sammen så kan en biltur være både praktisk og hyggelig. Når du som medlem i Strawberry leier bil gjennom Hertz får du 1000 bonuspoeng hver gang. I tillegg får du 10% i rabatt på billeie over hele verden.

Når du først har knekt samle-poeng-koden, kan du også bruke bonuspoengene dine når du leier bil. En leiebil koster mellom 25 000 og 35 000 bonuspoeng, alt etter bilens størrelse. Har du bodd noen netter på hotell gjennom jobb for eksempel, har du plutselig en gratis leiebil når du skal på familieferie. Smart eller hva?

landscape-hertz

Tips 4: Velg hotellrestauranten når du bor på hotell

Som medlem får du mellom 35 kr og 125 kr i rabatt, avhengig av medlemsnivå, når du spiser på hotellrestauranten i løpet av oppholdet ditt. En restaurantkupong knyttes automatisk til appen og vips så har du spart inn en slant som du kan bruke til annet gøy!

Tips 5: Spar poeng til din drømmeferie

Husk at hver krone brukt på overnatting gir deg bonuspoeng. Så snart du har tjent 10 000 bonuspoeng, kan du begynne å bruke dem på hotellnetter. Bruk poengene på en drømmehelg på destinasjoner over hele Norden!

Og så til slutt: Den gode følelsen

Å være medlem i Strawberry gir fordeler for deg som kunde – men det handler også om å være en del av et større fellesskap. For oss i Strawberry er samarbeidet med UNICEF veldig viktig. UNICEF anslår at 132 millioner barn er barnearbeidere, og at 1,2 millioner barn utsettes for menneskehandel hvert år.

Når du har kommet skikkelig i gang med poengsankingen, så kan du velge å gi bonuspoengene dine til UNICEF og arbeidet for å gi barn en god barndom fri for vold og utnytting.

Les om hvordan dette fungerer


PS: Dette er bare et utvalg av fordeler som følger med Strawberry. Her kan du se alle fordelene!