Vi ba om deres innspill til hva det nyeste Quality Hotel-tilskuddet skulle hete, og dere skuffet ikke. Tre uker og 1200 forslag senere står det nye navnet klart: Quality Hotel™ HasleLinje!

Rendering av fasaden på nye Quality Hotel på Haslelinje
Kjære Quality Hotel på HasleLinje har endelig fått et navn

I 2021 står det et nytt Quality Hotel™ klart på Hasle i Oslo. Før snora kan klippes, må hotellet få et passende navn, og nettopp det ville vi ha hjelp av dere til å finne på. Med en konkurranse på Facebook fikk vi samlet inn deres gode forslag.


And the winner is...


Eller mer korrekt: And the winners are… For totalt fem personer kom med det samme forslaget – vinnerforslaget – og kan nå skryte av å være hjernene bak navnet på Hasles nye hotell.


Så utrolig gøy at det var mitt forslag som vant! Jeg synes det enkle ofte er det beste, og derfor foreslo jeg Quality Hotel HasleLinje – et fint og moderne navn som passer godt inn i nabolaget og miljøet, sier Monica Hansen Jbara, en av vinnerne.


I tillegg får vinnerne to spesielle opplevelser: De blir invitert til innvielsesfesten og de blir blant de første som får teste hvordan hotellsengene er å sove i.


haslelinje-quality-hotel-rendered


Slik blir Quality Hotel® HasleLinje


Hotellet ligger på HasleLinje, en ny bydel utenfor den kompakte bykjernen, men allikevel sentral og lett tilgjengelig. Oslo sentrum finner du faktisk rett borti svingen. Eiendommen hvor hotellet nå reiser seg ligger mellom t-banestasjonene Hasle, Løren og Økern. Vinnernavnet knytter hotellet til nabolaget og områdets rike historie.


Hotellet vil ha 217 rom, konferansesal for 475 personer og skikkelige møteromsfasiliteter. I tillegg skal mat og drikke være en viktig del av hotellet.
Mens vi venter på at hotellet åpner


Her finner du en oversikt over de andre hotellene vi har i Oslo.


Og her får du tips til ting å gjøre i Oslo: