Beste hotellkjede i Norge og Beste hotellkjede i Norden. Wow! Vi er veldig stolte og takknemlige over å kunne fortelle om prisene som ble delt ut under Grand Travel Award i Oslo. Les om prisene her!

Emilie Stordalen at Grand Travel Awards in Oslo
Emilie Stordalen, Petter A. Stordalens datter, fra gårsdagens prisutdeling.

Under Grand Travel Award 2020 i Oslo vant Strawberry priser for årets hotellkjede både i Norge og Norden. Og ikke nok med det! Et av våre nyeste hotell vant den prestisjefylte prisen "Årets nykommer".


Dette er nå det tiende(!) året på rad hvor vi vinner prisen Norges beste hotellkjede, og fjerde året på rad hvor vi vinner prisen for Nordens beste hotellkjede. Les om når en stolt Petter A. Stordalen tok i mot fjorårets pris her.


Amerikalinjen-deluxe-rom-detailsEt av de fantastiske rommene på Amerikalinjen.


Årets nykommer – Amerikalinjen!


Med en fantastisk beliggenhet så sentralt i Oslo som det går an å få det, ligger boutiqehotellet Amerikalinjen. På hotellet sys historiene fra år 1919 sammen med historiene fra dagens storby. Bygget var tidligere hovedkontoret til den Norske Amerikalinje, som transporterte tusenvis av nordmenn og skandinavere over Atlanteren. Mennesker med et håp om et nytt liv og nye muligheter. Amerikalinjen åpnet i mars 2019, og har på kort tid blitt en favoritt blant gjestene våre.


Amerikalinjen vant prisen som Årets nykommer på Grand Travel Award 2020. I tillegg har de vunnet flere priser tidligere: bare noen få måneder etter åpning ble Amerikalinjnen kåret til Nord-Europas beste hotell av Condé Nast Traveler. Les mer om det her!


Vil du oppleve Norge OG Nordens beste hotellkjede?


Strawberry har over 200 hotell i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum. Uansett hvilket hotell du bor på, kan vi garantere en uforglemmelig opplevelse og beste pris når du booker direkte hos oss. Se alle våre destinasjoner og hotell her.