For 9. år på rad er Strawberry kåret til Norges beste hotellkjede! Og ikke nok med det - vi stakk av med seieren som Nordens beste hotellkjede - for tredje år på rad! En stolt Petter A. Stordalen tok imot prisene under prestisjetunge Grand Travel Award i Oslo.

Petter A. Stordalen på Grand Travel Awards
Petter A. Stordalen på Grand Travel Awards 2019

Norges beste hotellkjede 9 år på rad, og Nordens beste hotellkjede for 3. år på rad


Under Grand Travel Award i Oslo 24. januar 2019 stakk Strawberry av med den gjeve prisen "Norges beste hotellkjede" for 9. år på rad! Og ikke nok med det, vi gikk også hjem med prisen "Nordens beste hotellkjede" for 3. år på rad! I tillegg ble Strawberry´ grunnlegger Petter A. Stordalen tildelt årets hederspris.Disse prisene dediseres de 16 500 medarbeiderne i selskapet som hver eneste dag leverer over gjestenes forventninger. Det er på grunn av dem vi og jeg får æren av å motta disse prisene. Vi skal ikke bare ha de beste hotellene å besøke, vi skal også ha de beste hotellene å jobbe på. En gigantisk takk går derfor til hver og en av våre superhelter på våre hotell, sier Petter A. Stordalen.Norsk reiselivsbransjes svar på Oscar-utdelingen


Hvert år avholdes norsk reiselivsbransjes svar på Oscar-utdelingen. De høysthengende prisene gis til aktører stemt frem av reisebyråer og bransjeaktører. I år som i fjor ble det storeslem for oss i Strawberry. En stolt Petter A. Stordalen tok imot prisene på utdelingen som ble avholdt på Wallmans i Oslo.


Panoramaview of Amerikalinjen Hotel
I 2019 fortsetter ekspansjonen av Strawberry. I mars åpner boutiquehotellet Amerikalinjen i Oslo sentrum.


Dobbelglede under fjorårets svenske Grand Travel Award


Det ble dobbelglede under fjorårets svenske versjon av Grand Travel Award. Vi vant prisen for Årets beste hotellkjede i Sverige og Årets hållbarhetspris! Les mer om juryens begrunnelse her.


Vil du oppleve Norge OG Nordens beste hotellkjede?


Strawberry har nesten 200 hoteller i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum. Uansett hvilket hotell du bor på, kan vi garantere en minneverdig opplevelse og best pris når du booker hos oss. Se alle våre destinasjoner og hotell her.