Condé Nast Traveler – verdens største reiselivsmagasin – har kåret de beste hotellene, og vårt Amerikalinjen ble kåret til Nord-Europas beste hotell. Og ikke nok med det, 3 andre av våre hotell briljerer også på lista. Se hvilke!

hotelroom-amerikalinjen-bed-details
Hva med å unne deg en natt – eller to, her?

Hvert år gjør det prestisjetunge reiselivsmagasinet Condé Nast Traveler en hotellundersøkelse for å finne "de beste av de beste innen reise". Over 600.000 globalt har stemt frem sine hotellfavoritter, og til topps i kåringen er Amerikalinjen! Og ikke nok med det – ytterligere 3 av våre hotell i Nordic Hotels & Resorts er med på årets vinnerliste.


Nord-Europas favoritthotell


Amerikalinjen er ikke bare Nord-Europas beste hotell, det er også kåret til det fjerde beste i hele Europa! For en bragd sier nå vi, med tanke på at det lekre boutiquehotellet bare har vært åpent siden mars i år.


amerikalinjen-room-bathroom


Amerikalinjen har samlet det beste av det gamle og det nye Oslo. I det historiske bygget fra 1919 finner du 122 elegante hotellrom og suiter, Atlas Brasserie & Café, helårshagen Haven, den New York-inspirerte jazzklubben Gustav og cocktailbaren Pier 42 og flere moderne fasiliteter.


Amerikalinjen: Atlas Brasserie & Cafe and HavenHotellgjest eller ei, du er velkommen til Atlas Brasserie & Café som serverer frokost, lunsj og middag i herlige omgivelser - og i helgene brunsj til deilige jazztoner.


Amerikalinjen: hotel room and living room side by side


Opplev Amerikalinjen du også! Book rom til beste pris på strawberry.no, her!
Sjekk ut de andre hotellene våre som er på listen over Nord-Europas beste:


At Six


Stockholm, Sverige.
Kåret til #8 i Nord-Europa og #2 i Sverige.


At Six er en urban perle midt i Stockholms nye midtpunkt. På de 343 rommene opplever du eksklusive detaljer og gjennomført komfort. Det skader heller ikke med fantastisk utsikt over Brunkebergstorg. Hotellet gjennomsyres av samtidskunst og moderne svensk design. Vil du ha en hotellopplevelse utenom det vanlige? Book deg en natt i The Masterpiece Suite - det er luksus det!


Hotel-At-six-room-lobby-collageAt Six gjennomsyres av samtidskunst og moderne svensk design.


Hotel-At-six-deluxe-roomKos deg med en fantastisk utsikt over Stockholm fra rommet ditt på At Six


Les mer og book ditt opphold på At Six.


THE THIEF


Oslo, Norge.
Kåret til #15 i Nord-Europa, og nevnt på listen 5 år på rad.


THE THIEF lover å behandle rockestjerner som gjester og gjester som rockestjerner, og det er kanskje en av grunnene til at hotellet har blitt stamgjest på vinnerlistene til Conde Nast. Service i verdensklasse, foodbar, spa og Oslos beste takterrasse. Har du ikke sjekket inn på THE THIEF og opplevd hotellet, så er det på tide.


facade-the-thiefTHE THIEF har 114 rom og suiter som ligger i umiddelbar nærhet til Astrup Fearnley Museet på Tjuvholmen.


the-thief-chambre-separee-fru-kHva med å booke bord på Chambre Separee i restauranten på THE THIEF?


Book din hotellnatt på THE THIEF her!
Planlegger du å besøke Oslo, Stockholm eller København i nærmeste fremtid? Opplev hvorfor gjester har stemt frem disse perlene blant de beste hotellene i Nord-Europa og book direkte på nettsiden vår!