Du kan få mye ut av et medlemskap i Strawberry. Visste du for eksempel at SILVER-medlemmer ikke trenger sjekke ut før kl. 16? Her forteller vi om fordelene som følger med SILVER-medlemskap.

Bein fra brygge om sommeren

Fordeler som gir deg mer for pengene

Er du en av de som har pakket håndbagasjen så full at glidelåsen nesten revner, og senere oppdaget at en kolli på 20 kg var inkludert i medlemskapet hos flyoperatøren? Eller har du kanskje trøtt og sliten stresset deg ut av hotellrommet for å sjekke ut i tide, uten å huske at sen utsjekk egentlig var inkludert i medlemskapet hos hotellselskapet? Slike kjedelige opplevelser ved reisen er deilig å slippe! Ved å lese og huske medlemsfordelene dine hos oss, håper vi at du tar i bruk de godene som du har gjort deg fortjent til.

Book smart

SILVER-medlemmer får alle fordelene som hører til BLUE-medlemskap, i tillegg til flere nye fordeler. Når du skal ta i bruk fordelene dine er det et par saker som er verdt å huske på. Det første er hvordan du kan gjøre et godt kjøp, som du i tillegg tjener så mange bonuspoeng som mulig på. Om du skal booke opphold på et hotell som hører til Strawberry og er medlem hos oss, vil du tjene på disse tipsene:

Gå inn på vårt eget nettsted, strawberry.no, eller vår egen app, og gjør bookingen derfra. Slik gjør du det beste kjøpet, for vi garanterer laveste pris på våre egne hotell. Ved å booke i våre egne kanaler får alle medlemmer også 10 % ekstra bonuspoeng på bookingen. Og – når SILVER-medlemmer har booket i våre kanaler får de avbestille helt gratis frem til kl. 21 på ankomstdagen. Dessuten får alle medlemmer 5-15 % rabatt på ordinær rompris, både ved booking i våre digitale kanaler og gjennom Kundeservice. Sist, men ikke minst får SILVER-medlemmer alltid 10 % ekstra bonuspoeng per opphold.

Bli lenger på hotellet når det passer deg

Zana på KundeserviceZana snakker med gjester og medlemmer hver dag. På Kundeservice kjenner de medlemsfordelene like godt som sin egen lomme.

Zana er Kundekoordinator på Kundeservice i Sverige, og bistår kunder og gjester hver eneste dag. Hun forteller at SILVER-medlemmer særlig liker at de har mulighet til gratis, sen utsjekk. – Mange blir gjerne litt lenger på hotellet når de faktisk har mulighet til det. Dessuten blir de ekstra glade for klubbprisen som gir de 5 % rabatt på romprisen, forteller Zana.

Vanlig tid for utsjekk er senest kl. 12. Du som SILVER-medlem kan derimot slå av vekkerklokken og nyte en lang morgen i hotellsengen om du vil. Du har nemlig mulighet til å sjekke ut helt frem til kl. 16, dersom hotellet har ledig kapasitet til det. Husk bare å si fra til resepsjonen, enten ved booking eller ved innsjekk.

Mindre restaurantregning eller flere poeng

Er bord til kveldens middag ikke reservert ennå? Om hotellet du bor på har restaurant, vil det lønne seg å spise her. På Clarion Hotel®, Quality Hotel™ og frittstående hotell får SILVER-medlemmer en restaurantkupong per overnatting på 75 SEK eller 8 EUR. Kupongen er gyldig ut dagen du får den og er synlig i appen din. Bruk den når du skal betale, så trekkes den fra regningen din.

Sjekk ut tilbud hos partnere

Strawberry samarbeider med en rekke partnere som medlemmer både kan tjene og bruke bonuspoeng hos. Skal du for eksempel kjøpe ny sykkel, bestille ferie eller tegne abonnement på strøm? Da kan det lønne seg å sjekke ut partneravtalene våre. Som medlem hos oss kan du dessuten søke om Strawberry Mastercard. Første gang du bestiller og bruker kortet får du 10 000 bonuspoeng i velkomstgave. Videre tjener du bonuspoeng på alle kjøp du gjør med kortet, enten det er hotellovernattinger eller mat i lokalbutikken din. Poengene du tjener kan du i neste runde bruke på nye hotellovernattinger – og mye annet.

suite-balcony-royal-caribbean-nordic-choice-clubDu kan tjene bonuspoeng på cruise hos Royal Caribbean

SILVER-medlemskap oppnår du enten gjennom antall bonuspoeng, eller gjennom antall netter på hotell. Har du tjent 15 000 bonuspoeng eller bodd 5 netter på våre hotell i løpet av en tolvmåneders periode, oppnår du SILVER-medlemskap i Strawberry.

Alle SILVER-fordelene finner du her. Nærmer du deg neste medlemsnivå? Se hva du har i vente med GOLD-medlemskap!