Vet du at du slipper å betale for sen utsjekk og oppgradering av rommet som GOLD-medlem? Her forteller vi om alle fordelene som følger med et GOLD-medlemskap i Strawberry.

En gullhånd som holder på et trapperekkverk
Har du gått trinnene helt opp til GOLD-nivå i Nordic Choice Club? Da kan du lese om fordelene dine nedover her.

Bedre opplevelser og mer for pengene


Kanskje reiser du mye og har mange medlemskap hos fly- og hotellselskaper, eller kanskje går det lang tid mellom hver gang du sjekker inn? I begge tilfeller kan det være lett å glemme hvilke fordeler som hører til medlemskapene dine. GOLD-medlemskap i Strawberry gir deg mange og gode fordeler som kan gjøre lommeboken tyngre, og oppholdet enda bedre.


Royal CaribbeanRoyal Caribbean er en av Strawberrys partnere. Foto: Royal Caribbean


Bookingen som lønner seg


GOLD-medlemmer får alle fordelene som inngår i BLUE– og SILVER-medlemskap, pluss en rekke flere fordeler. De første som er verdt å legge merke til, dreier seg om priser og bonuspoeng ved booking. Det enkleste og smarteste er alltid å booke på strawberry.no eller i appen vår, uansett medlemskap eller ei. Prisen du finner her vil alltid være best, ettersom vi garanterer laveste pris på alle våre over 200 hotell.


Når du booker i våre kanaler får du også klubbprisen vår, som gir 5-15 % rabatt på ordinær rompris. GOLD-medlemmer får dessuten 10 % ekstra bonuspoeng ved å booke på strawberry.no eller i appen. For øvrig gir vi deg 20 % ekstra bonuspoeng per opphold – ene og alene fordi du er GOLD-medlem. Husk at din totalt opptjente poengsum teller: Når du 500 000 bonuspoeng får du beholde GOLD-medlemskapet ditt livet ut!


Som GOLD-medlem kan du ringe Kundeservice senest 48 timer før ankomst. Da er du garantert rom på destinasjonen du skal til.Sent ute med bookingen? Som GOLD-medlem kan du ringe kundeservice senest 48 timer før ankomst. Da er du garantert rom på destinasjonen du skal til.


GOLD-medlemmenes favorittfordeler


Når det gjelder selve hotelloppholdet er det særlig tre behagelige og kostnadsfrie fordeler som GOLD-medlemmer liker å kunne benytte seg av. Om hotellet har ledig kapasitet kan du sjekke inn tidligere enn vanlig tid som er kl. 15, i tillegg til at du kan få sen utsjekk. Vanlig tid for utsjekk er kl. 12, men når timeplanen tillater det er det deilig å kunne slappe av på rommet til langt på dag. Helt til kl. 18, faktisk. Bare husk å gi beskjed på forhånd slik at hotellet får tid til å oppfylle ønskene dine.


GOLD-medlemskap


Ikke minst kan GOLD-medlemmer bli oppgradert til den beste romkategorien hotellet har dersom det er ledig rom ved ankomst. Større rom, finere utsikt eller flere fasiliteter er vel sjelden feil?


Spar på å spise i hotellrestaurantene


Flere av hotellene våre har gode restauranter som i seg selv er verdt et besøk. Om du bor på et hotell med restaurant, lønner det seg å velge nettopp denne når kveldens middag skal nytes. Alle medlemmer får en restaurantkupong per natt de bor på Quality Hotel™, Clarion Hotel® og frittstående hotell i Norden, og våre kjære GOLD-medlemmer får en kupong til en verdi av 125 kr eller 13 EUR.


Dessert på hotellrestaurant hos StrawberryPå Clarion Hotel®, Quality Hotel™ og frittstående hotell i hele Norden får medlemmer restaurantkuponger.


Noen andre hyggelige fordeler


Ta deg en flaske brus eller vann fra minibaren – vi spanderer. Og har du ikke minibaren, så får du kippe inn i skoene og ta heisen til resepsjonen, så får du en der i stedet. Du får en flaske gratis per natt.


Fortjener du en tur på spa? Klart du gjør. Og du kjenner sikkert en til som fortjener det samme, så ta med deg vedkommende og besøk et hotell med spa. Vi spanderer inngang for én av dere. Dette kan du også benytte deg av når du ikke faktisk bor på hotellet!


Få høyeste medlemsnivå hos Hertz


En fordel mange GOLD-medlemmer benytter seg av, er muligheten til å matche medlemsnivået sitt til det høyeste nivået hos Hertz. Når du har GOLD-medlemskap hos Strawberry og melder deg inn i Hertz bilutleie sitt bonusprogram, får du nemlig bli med i Hertz Gold Plus Rewards – President Circle.


HertzMed GOLD-medlemskap kan du få mange fordeler hos Hertz.


Cruise i Karibien eller deilig massasje?


Om du skal på ferie, leie bil eller unne deg massasje, er det bonuspoeng å hente hos våre partnere. Det samme gjelder dersom du trenger ny strømavtale, kjøpe bøker, koffert og for Strawberry Mastercard. Her kan du lese om alle fordelene du har hos våre partnere.


Foto: Royal Caribbean


GOLD-medlemskap oppnår du enten gjennom antall bonuspoeng, eller gjennom antall netter på hotell. Har du tjent 50 000 bonuspoeng eller bodd 30 netter på våre hotell i løpet av en tolvmåneders periode, oppnår du GOLD-medlemskap i Strawberry.


Alle GOLD-fordeler kan du lese mer om her! Nærmer du deg PLATINUM-medlemskap? Se hva som venter deg!