Du trenger ikke å bo ofte på hotell for at det skal lønne seg å være medlem i Strawberry. Visste du at du får igjen for å ha BLUE-medlemskap, bare ved én natt på hotell?

Happy girl confetti Nordic Choice Club
Nordic Choice Club

De enkle poengene


Det koster ingenting å melde seg inn i Strawberry. Når du er medlem får du mange fordeler og gode tilbud, i tillegg til at du tjener bonuspoeng for hver natt du bor på et av våre over 200 hotell.


Huskeregelen er 1 krone = 1 poeng. Det betyr at for hver krone du bruker på hotellovernatting hos oss, får du ett poeng tilbake på medlemskontoen din. Disse poengene kan du i neste rekke bruke på nye hotellnetter og på mye annet, i stedet for å betale med penger. Enkelt og greit!Bli BLUE-medlem og få fordeler


Når du melder deg inn i Strawberry får du BLUE-medlemskap hos oss. Derfra oppnår du de tre øvrige medlemskapsnivåene enten gjennom antall opptjente bonuspoeng, eller gjennom antall netter på hotell.


Du oppgraderes til SILVER-medlemskap når du har tjent 15 000 bonuspoeng eller bodd 5 netter på våre hotell i løpet av en tolvmåneders periode. Med GOLD-medlemskap kommer enda flere fordeler til, og PLATINUM-medlemmer får absolutt alle fordelene i lojalitetsprogrammet vårt. Har du lyst å tjene bonuspoeng og få fordeler hver gang du bor på et av våre hotell? Bli medlem nå!


Tjen bonuspoeng helt fra starten


Allerede som BLUE-medlem tjener du bonuspoeng fra første krone du bruker hos oss. Faktisk tjener du bonuspoeng kun ved å booke et rom. Alt som skal til er å gå inn på nettsiden vår eller appen når du skal gjøre bookingen og logge inn først. Slik kan vi se at du er medlem hos oss, og vips, så registreres bonuspoengene automatisk. Dessuten får du som medlem alltid 5-15% rabatt med vår medlemspris!Ta med en kopp kaffe opp på rommet


Det kan være lett å glemme fordelene sine når du står der i resepsjonen med hendene fulle, og kanskje bare skal legge fra deg bagasjen på rommet før du skal ut igjen. Men dersom behovet for koffein plutselig slår inn, minner vi om at BLUE-medlemmer får en gratis kaffe (eller te) hver dag.


Og du – denne fordelen gjelder selv når du ikke overnatter. Bare besøk et av hotellene våre og vis at du er medlem, så spanderer vi en kopp!


Fordeler til ferien, fritiden og hjemmet


Strawberry samarbeider med mange partnere som alle medlemmer både kan tjene og bruke bonuspoeng hos. Om du for eksempel skal bestille ferie, kjøpe ny koffert eller tegne abonnement på strøm, da kan det lønne seg å sjekke ut partneravtalene våre.


Royal CaribbeanFoto: Royal Caribbean


Som medlem hos oss kan du dessuten søke om Strawberry Mastercard. Med dette kortet blir du automatisk oppgradert til SILVER-medlem. Første gang du bestiller og bruker kortet får du 10 000 bonuspoeng i velkomstgave. Når du bruker kortet tjener du bonuspoeng på alle kjøp du gjør. Bonuspoengene du tjener kan du deretter bruke på nye hotellovernattinger hos oss eller du kan bruke dem hos noen av våre partnere.


Tjen på maten – spis på hotellrestaurant


Om det er restaurant på hotellet du skal bo på vil det lønne seg å velge denne når det er tid for middag. På Clarion Hotel®, Quality Hotel™ og frittstående hotell får BLUE-medlemmer en restaurantkupong per overnatting. Bruk den når du skal betale, så trekkes den fra regningen din. Kupongen er gyldig ut dagen du får den og vil være synlig i appen din.Du finner oss i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Litauen. En mengde ulike hotell venter deg, på over 100 destinasjoner. Lurer du på hvilke som passer deg? Finn ut mer.


Alle BLUE-fordelene kan du lese om her. Nærmer du deg neste medlemsnivå? Se hva du har i vente med SILVER-medlemskap!