Fra sommeren 2019 kan du sjekke inn på Clarion Hotel® Oslo som åpner i byens nyeste bydel, Bjørvika. Dette vil være hotellet for deg som liker å være omgitt av kunst- og kulturopplevelser. Hotellets naboer er Operahuset og Munchmuseet, og i lobbyen vil det henge et originalt Munch-verk.

Clarion Hotel Oslo fasade rendering

Byens nye galleri


Jepp, du leste riktig! Clarion Hotel® Oslo går ikke stille i dørene når det åpner og blir første hotell med et ekte, ordentlig, originalt kunstverk signert Edvard Munch i lobbyen. Dette er en følge av at Clarion Hotel Oslo og Clarion Hotel® The Hub er en av det nye Munchmuseets hovedsponsorer.Og kunstopplevelsen stopper ikke der! Hotellet kommer til å ha en permanent kunstutstilling, i tillegg til at midlertidige utstillinger blir utstilt og arrangementer blir arrangert – alt i samarbeid med Oslos kulturinstitusjoner.


Clarion Hotel Oslo lobbyLobbyen på Clarion Hotel® Oslo. Se frem til design i verdensklasse.


Unik beliggenhet


Kommer du med tog eller buss til Oslo S, er du bare en kort rusletur unna nattens myke soveplass. Etter å ha dratt kofferten din i 500 meter er du fremme ved hotellet i Bjørvika, like ved “strekkodekvartalet” Barcode. Hotellets naboer er Operahuset, det nye Munchmuseet som åpner i 2020, og Oslofjorden.


CL Oslo standard dbl romSlik vil et standard dobbeltrom se ut.


255 rom, suiter og moderne konferansefasiliteter


Business, pleasure eller en ekstra spesiell anledning? Hotellet har 255 rom, lekre suiter og kapasitet til 1200 konferansedeltakere spredt ut over 1500 kvadratmeter. Pakk med deg svettebåndet om du vil, for her er det også et velutstyrt treningsrom.


Shutter Bar


Shutter Bar blir stedet du stikker innom når du vil ha deg noe digg å drikke. I sommerhalvåret kan du smøre deg med solkrem, putte på deg solbrillene, sette deg på uteserveringen og nyte solstrålene som reflekteres fra Operataket.


Clarion Hotel Oslo shutter barSkal det være en drink? Velkommen til Shutter Bar.


Velkommen til Clarion Hotel® Oslo!
Planlegger du en tur til hovedstaden før hotellet åpner? Se vårt utvalg av hotell i Oslo her!