I juni 2020 åpner det nye Munchmuseet i bydel Bjørvika i Oslo. Allerede i august 2019 kan du stikke innom bydelen og se et av verkene når Clarion Hotel® Oslo åpner og blir første hotell med et originalt Munch-verk i lobbyen.

Direktørene ved Clarion Hotel The Hub, Clarion Hotel Oslo og Munchmuseet
André Schreiner (direktør Clarion Hotel® The Hub) Stein Olav Henrichsen (direktør ved Munchmuseet) og Robert Holan (direktør Clarion Hotel® Oslo)

I år åpner vi to nye Clarion Hotel® i Oslo – Clarion Hotel® The Hub og Clarion Hotel® Oslo – i henholdsvis mars og august 2019. Noe annet som også åpner i Oslo om litt, er det nye Munchmuseet i bydel Bjørvika. Nå er det klart at våre to ferske Clarion Hotel skal være en av museets hovedsponsorer de neste tre årene.


Goder til gjestene


For gjester på disse hotellene, kunstinteressert eller ei, innebærer det noen fordeler:  • Rabatterte billetter til Munchmuseet

  • Mulighet til å ta del i VIP-opplevelser

  • Mulighet til å bruke Munchmuseets fasiliteter


Bor du på Clarion Hotel Oslo, får du i tillegg:  • Mulighet til å si “En gang bodde jeg på et hotell som hadde et originalt Munch-verk hengende i lobbyen.”


Byens nye galleri


Det siste punktet, bare med en liten omformulering, er til og med mulig for alle – ikke bare gjester som har sjekket inn på Clarion Hotel Oslo i et lekkert rom med utsikt over stilige Barcode. Er du nysgjerrig, er du selvfølgelig velkommen til å ta turen innom for å ta en titt på kunstverket.


CL Oslo standard dbl romLigg i senga på Clarion Hotel Oslo og se på Barcodes fascinerende bygninger. Datarendering: Clarion Hotel Oslo


Munch blir heller ikke det eneste du vil se av kunst på hotellet. En kunstsamling vil få hotellet som hjem, og utstillinger og arrangementer vil komme på besøk. Alt i tett samarbeid med Oslos kulturinstitusjoner.


Litt utålmodig?


Klarer du ikke vente helt til august med å ta inn på et flunkende nytt hotell i vår kjære hovedstad, bør du seriøst vurdere å sjekke ut Clarion Hotel The Hub som åpner 1. mars. Der kan du blant annet sitte i restauranten i 13. etasje og spise mat som er dyrket noen hakk over hodet ditt – på den 200 kvadratmeter store tak-åkeren GrowHub.


Maten som dyrkes her kan du spise i restauranten på bildet under. Datarendering: Clarion Hotel The Hub


Restaurant at Clarion Hotel The HubRestaurant Norda i 13. etasje. Datarendering: Clarion Hotel The Hub


Er nysgerrigheten din trigget? Les mer om hvordan Norges største hotell – midt på Jernbanetorget – kommer til å bli.
I tillegg til disse to hotellene, åpner vi ennå et hotell i Oslo i 2019! 15. mars åpner boutiquehotellet Amerikalinjen. Selvfølgelig har vi også flust av veletablerte hotell i byen. Hvilket passer best for deg?