I slutten av september valgte Comfort Hotel å sjekke seg selv og gjestene sine inn på Green Rehab. Kjeden ba om tips fra gjestene til hvordan de kan være snillere mot planeten, og tips fikk de – faktisk over 1000 stykker! Nå skal tipsene gås gjennom og brukes for å gjøre jorda vår litt grønnere igjen.

Door with sign Green Rehab at Comfort Hotel
Når du som gjest sjekker inn på et Comfort Hotel mellom 16. september - 31. oktober, så sjekker du også inn på Green Rehab.

I fjor så Comfort Hotel seg ferdig med all overforbruk og sjekket seg inn på plastikk-rehab for kvitte seg med all unødvendig bruk av engangsplast. Nå har den urbane hotellkjeden tatt det et steg videre.


Hva er Green Rehab?


På alle 31 Comfort Hotel i Norden blir du møtt med informasjon om Comfort Hotels miljøarbeid på hotellets forskjellige stasjoner. Alt fra hvordan hotellene har fjernet unødvendig engangsplast som plastsugerør og plastglass, gjennvinningsmetoder, bruken av miljøvennlig vaskemidler og ikke minst den sunne og bærekraftige frokostbufféen.Målet er å øke bevisstheten miljøproblemet verden står overfor og hvordan Comfort Hotel som hotellkjede, arbeider for å redusere miljøpåvirkningen. Å respektere planeten og mennesker er en del av vårt DNA.Comfort Hotel: Green Rehab check in På tide å sjekke inn? Her er en oversikt over alle Comfort Hotel® i Norden.


Hva er det Comfort Hotel egentlig gjør for miljøet?


Comfort Hotel gjør en hel del for å verne om miljøet. Her noen eksempel på hva hotellkjeden er stolt over å ha gjennomført samt deres mål for fremtiden:  • Comfort Hotel hadde som mål om å bli helt plastfrie i løpet av 2020 for å hjelpe til med å redde våre hav, et mål som kjeden nådde allerede innen 2019. Neste steg er å bli totalt plastfrie på alle hotell.

  • Innen 2021 er målet å redusere hotellenes vannforbruk til 180 liter per gjest/natt.

  • Comfort Hotel serverer kun Fairtrade-kaffe for å unngå bruken av flere tonn kunstgjødsel og sprøytemidler.

  • Målet er å ha en gjennvinningsgrad på 99% innen 2021.

  • Comfort Hotel sine frokostbufféer består av et mindre utvalg produkter for å minske matsvinn. Bufféen består av et stort utvalg økologiske produkter i tillegg til at de har minsket størrelsene på tallerken og skåler for å sikrestille at all spises opp. Forsyn deg flere ganger enn å kast mat.

  • Comfort Hotel jobber stadig med å finne miljøvennlig rengjøringsmidler, minske bruken av røde og gule kjemikalier som påvirker mennesker, dyr og miljøet. Målet er å redusere bruken til 12 gram per gjest/natt innen 2021.

  • Alle hotellene er ISO 14001-sertifisert.


Del ditt beste miljøtips og vinn gratis hotellnetter for det


Comfort-hotel-green-rehab-employee-cupAlle gjester får en miljøvennlig og økologisk nedbrytbar kaffekopp. Denne kan du senere komme tilbake på et Comfort Hotel og få god og økologiskFairtrade-kaffe..


Comfort Hotel ser alltid etter nye og smarte måter på å redusere sitt økologiske fotavtrykk, og vil gjerne ha ditt innspill! Del ditt beste miljøtips og vær med i trekningen om et gratis opphold på et valgfritt Comfort Hotel. Klikk her for å sende inn miljøtipset ditt.
WeCare


I Strawberry har vi en tradisjon og en kultur for å gjøre mer enn det som forventes av oss - for våre gjester, medarbeidere, samfunnet og miljøet. Vi kaller det arbeidet for WeCare. Les mer om hvordan vi jobber med bærekraft og samfunnsansvar.