På tide å fornye klesskapet ditt? Flaks at den store klesbyttedagen er like rundt hjørnet, for da kan du enkelt fornye garderoben på en miljøvennlig måte! Sjekk ut hvor du kan bli med på klesbyttefest på våre hotell.

Woman hands shopping in store

I år er Den store klesbyttedagen lørdag 6. april, men noen av våre hotell tjuvstarter litt og arrangerer klesbyttefest i dagene før og etter. I tillegg til klesbyttefest har flere av hotellene andre aktiviteter for både voksne og barn. Bytt vekk gamle klesskatter du ikke bruker lenger – og få nye favoritter i retur! Det er både gøy og inspirerende, og ikke minst bra for miljøet. Arrangementene er en del av Den Store Klesbyttedagen som arrangeres av Naturvernforbundet.

Hvordan fungerer en klesbyttefest?

Ta med deg hele og pene klesplagg (eller sko, smykker - kommer an på hvilken type byttefest det er), lever de inn på forhånd og motta byttekuponger som du så kan "betale" med når du har funnet nye skatter på klesbyttefesten. Klærne som blir igjen etter arrangementene gis til veldedighet.

Clothing on hangers

Oversikt over hotell som arrangerer klesbyttefest:

Norge

Drammen

Comfort Hotel® Union Brygge, lørdag 6. april kl. 11.00 - 13.00.

Selvfølgelig arrangeres det klesbyttefest på Comfort Hotel Union Brygge i Drammen! Ta med opptil 7. plagg og bytt mot fine og nye skatter. Overskuddet av klærne blir gitt til Kirkens bymisjon. Les mer her!

Kristiansand

Comfort Hotel® Kristiansand, lørdag 6. april kl. 13.00 - 15.00.

Du kan levere klærne dine mellom 1. - 5. april på hotellet og få byttekupong i retur. Overskuddet av klærne blir gitt til Hjelp oss å hjelpe Vest-Agder. Les mer om klesbyttefesten på Comfort Hotel® Kristiansand.

Stjørdal/Trondheim

Quality Hotel™ Airport Hotel Værnes, lørdag 30. mars kl. 11.00 - 14.00.

Du tar med bruke klesskatter mens hotellet stiller med lokale, snacks og en konkurranse eller to. Les mer informasjon her!

Sarpsborg

Quality Hotel™ Sarpsborg, lørdag 6. april kl. 11.00 -14.00.

Ta med barna, og en gammel t-skjorte. Fra kl. 11.00 til 14.00 arrangerer Quality Hotel Sarpsborg “Barnas Hotell” med aktiviteter for alle barn. Redesigning av t-skjorter, konkurranser og moteshow. Hotellet stiller med utstyr! Det tilbys en enklere lunsjbuffet med dessert i restauranten som deltakerne på Klesbyttedagen kan kjøpe for til en billig penge. Mer informasjon her!

Ålesund

Quality Hotel™ Ålesund og Quality Hotel™ Waterfront, søndag 7. april kl. 13.00 - 15.00.

Sammen med AaFK inviterer Quality Hotel™ Ålesund og Quality Hotel™ Waterfront til klesbyttedag for sportsklær! Spillereglene er enkle: ta med deg rene og brukte klær/utstyr som f.eks. fotballsko, joggesko, t-skjorter, leggskinn etc- (ikke slitte), og bytt inn i noe annet.


Sverige

Sundsvall

Quality Hotel™ Sundsvall, fredag 5. april kl. 15.00 - 19.00.

Dagen før den "offisielle" klesbyttedagen inviterer Quality Hotel™ Sundsvall til et "warm-up-party" med bytting av klær og egen DIY-seksjon med symaskin og kreatører som deler tips og triks om gjenbruk. Les mer om klesbyttefesten på Quality Hotel™ Sundsvall her.

Kreative og dyrevennlig påskepynt

So long, påskefjær

På Strawberry deler vi en tradisjon og kultur der vi gjør mer enn det som forventes av oss – for gjestene, medarbeiderne våre, samfunnet og selvfølgelig miljøet. Dette arbeidet kaller vi [WeCare]/samfunnsansvar/). Som en del av det arbeidet har alle hotellene våre valgt å si nei til påskefjær. Les mer om vår boikott mot påskefjær her.