På biblioteket hører du tankene dine for godt, på kafé er det for mange som koser seg høylytt og når du skal jobbe hjemmefra er det kun klesvasken det blir jobbet med. Hvor kan man egentlig sitte og få arbeid gjort som student eller frilanser? Du kan jo sjekke ut disse hotellobbyene i Oslo.

arbeidsplasser comfort hotel børsparken

Gratis Wifi, god Fairtrade-kaffe, lunsj-muligheter og stikkontakter – let’s get to work, Oslo!


Comfort Hotel® Børsparken


Lyst til å legge deg med knallgod samvittighet? Ok, gjør dette:  • Start dagen med trening i crossfit-rommet på Comfort Hotel Børsparken

  • Kjøp deg en kopp Fairtrade-kaffe og frokost i lobbyshoppen

  • Slå deg ned i lobbyloungen, slå opp pc-en og la arbeidet starte

  • Avslutt jobbdagen med en kamp foosball og en kald brus


crossfit-comfort-hotel-borsparken


workplace-comfort-hotel-borsparken


This way: Kom deg til Jernbanetorget og finn stoppet der blant annet 54- og 30-bussen går fra. Stå med din venstre side mot bussene og følg Fred Olsens gate straka vegen helt til du har hotellet ved din høyre side.


Comfort Hotel® Xpress Central Station


Sentralt og nært alle byens hjem ligger hotellet med denne lobbyen. Dette er stedet å sitte om du skal jobbe kreativt. Lamper i forskjellige nivåer, bokstaver i neonlys, et spennende utvalg sitteplasser og en sykkel på vei opp veggen. Supre omgivelser for å få sparket i gang fantasien!


I lobbyen får du også kjøpt deg Fairtrade-kaffe og noe smått å spise.


couch-comfort-hotel-xpress-central-station


workplace-comfort-hotel-xpress-central-station


This way: Samme vei som til Comfort Hotel Børsparken, i samme (Fred Olsens) gate, bare en litt kortere spasertur.


Clarion Collection® Hotel Gabelshus


Om du skal jobbe med noe superseriøst, er det lurt med omgivelser som får deg til å ville ta på monokkel og rette opp ryggen. Sett deg i Clarion Collection Hotel Gabelshus’ ærverdige bibliotek og skriv dagens to do-list med fjærpenn og blekkhus. Kom hit før 10 og spander på deg en skikkelig hotellfrokost – hjerneføde er viktig!


Clarion Collection Hotel Gabelshus - fasade


This way: Ta bussen eller trikken til Solli plass og bruk GPS-en på telefonen derfra. Du er fremme når du ser fasaden over.


Comfort Hotel® Xpress Youngstorget


Velkommen inn i lobbyen, ned en etasje og inn i bestemors edgy stue – med funky lampeskjermer og dartpiler i skjønn forening. Her er det masse sitteplasser, både sofaer og stoler. Gi hjernen din en pause med en runde dart eller bordtennis (funker kun hvis dere er to eller om du er sykt kjapp). Lunsj, snacks og Fairtrade-kaffe kan kjøpes i lobbyen.


kjeller-comfort-hotel-xpress-youngstorget


Når våren kommer, kan du ta med deg pc-en og slenge deg på en solstol på taket. Mangel på D-vitamin kan føre til problemer med konsentrasjonen, så der har du unnskyldningen din om du trenger en!


Takterrasse-comfort-hotel-xpress-youngstorget


This way: Hotellet ligger i Møllergata, i retning Revolver om du kommer fra Youngstorget.


Clarion Hotel® The Hub


Sitt under høyt tak og blant lekre detaljer. Bli inspirert av vakre omgivelser og businessfolk på vei til møter. På Clarion Hotel The Hub midt på Jernbanetorget kan du sitte dypt i en myk stol i lobbyens bibliotek eller ved et bord i lyse Hub Bar. La en deilig kopp med dobbel americano kickstarte hjernen og arbeidsdagen.


NO036-lobby-library-lounge-clarion-hotel-the-hub


NO036-hub-bar-lounge-fireplace-clarion-hotel-the-hub


This way: Midt på Jernbanetorget ligger dette hotellet. Bare se etter gullfasaden og de svære bokstavene som staver “Clarion Hotel The Hub”.


Comfort Hotel® Grand Central


Hvordan jobber du best? I en myk sofa, på en pinnestol eller sånn halvveis spist opp av en saccosekk? For din arme ryggs skyld er det sikkert lurt å variere litt, og det kan du gjøre her! Her får du kjøpt deg Fairtrade-kaffe, lunsj i lobbyshoppen, og når du er fornøyd med dagens innsats kan du kjøpe deg noe å drikke og spille en runde shuffleboard.


workplace-comfort-hotel-grand-central


This way: Denne lobbyen finner du i Østbanehallen, og kommer du med t-banen trenger du ikke engang bevege deg utendørs. Bare gå opp fra banen og gjennom ankomsthallen. Om du kommer til Jernbanetorget med buss eller trikk, går du rett forbi turistene som tar bilder med tigeren, og inn de svære, hvite dørene med de grønne bokstavene over.


Velkommen til lobbyene våre og lykke til med arbeidet!