Bartebyen, Nidaros, Trondheim... Denne herlige byen har utrolig mye mer enn bare en kul katedral å skilte med. Her lister vi 10 av de beste barene i Trondheim, perfekte for vennegjenger og lønningspils!

Bartender squeezing lemon
Fantastiske drinker, et par gode venner og herlige omgivelser å tilbringe kvelden i. Hva mer kan du ønske deg?

1. Underground vibes på Lokal bar


Lokal bar ligger i nærheten av Raus (lukter vi bar til bar?). Lokal er en super bar i Trondheim hvis dere er usikre på hvor dere skal la kvelden ta dere. Bli oppe og prat i cocktailbaren, eller stikk ned i kjelleren og dans til du ikke orker mer! Tør du prøve deg på Lokal bars signaturdrink, Strandknollj? Hvis du ikke skjønner hva det betyr – google it! Åpent til 02:30 hver dag.


2. TYVEN


TYVEN er et av de nyeste tilskuddene til utelivet i Trondheim. Med bar, utested, klubbscene og utested er rammene definitivt satt for en heftig kveld. Dette er stedet du drar for å danse til musikk fra DJs fra alle verdens hjørner mens du får servert god drikke. Her er det ofte konserter også! Sjekk ut programmet deres og reserver bord om dere er en stor gjeng!


3. Prisvinnende cocktails på Raus bar


Raus er en cocktailbar i Trondheim med respekt for seg selv og håndverket. Her får du både klassiske cocktails til vanedyrene og dristige, moderne varianter til de eventyrlystne. Her kan du og venner eller kolleger lene dere tilbake på nøye utvalgte møbler i elegante, dunkle lokaler.
Raus bar in Trondheim I 2016 ble Raus kåret til Norges beste bar.


Raus bar in Trondheim: seating area


4. Burgers, beers & tacos på Bror bar


Bror bar er en perle du finner ikke langt fra Comfort Hotel® Trondheim. Her får du en av Trondheims desidert beste burgere. De kan også by på to andre spesialiteter; craft beer og taco. Med andre ord et supert sted å starte kvelden på uansett hvem du er med! Her finnes det også to rom med tilknyttet bar og kjøkken du kan leie til større grupper og after work i Trondheim.


5. Bar Circus - Afterski & vorspielspesialisten


Rett på andre siden av gata for Bror bar finner du Bar Circus, en vorspielspesialisert bar i Trondheim med rocka stemning. Her er det alltid gratis inngang og garantert god stemning. Gjør deg klar for en edgy og underholdende start på kvelden full av ekte vorspiel-slagere! PS! Her spiller de kun rockmusikk!


6. Una Pizzeria e Bar


Hit kan du ta med en diger gjeng og fortsatt få sitte ute – hele året. Una pizzeria e bar har nemlig en stor og hyggelig uteservering i Trondheim med både tak og varmelamper. Kos deg med god vin, cocktails og selvfølgelig pizza.


Una pizzeria e bar TrondheimAutentisk italiensk mat og god drikke er uslålelig kombinasjon. Foto: Una Pizzeria e Bar.


7. All slags øl og god mat på E. C. Dahls


Selv om det ligger bitte litt utenfor sentrum, er E. C. Dahls pub og kjøkken er et sted som bare må prøves! E. C. Dahls er opprinnelig et anerkjent bryggeri. For få år siden utvidet de med en fantastisk pub og restaurant med nydelig mat og et stort og spennende ølutvalg. Her får dere gjennomtenkte retter med ølanbefalinger som tar det hele til nye høyder.


Du kan spise både i puben og i restauranten, slik kan dere velge hvor formell stemninga skal være. Her er det også mulig å leie lokalet til after work, ølkurs, ølsmaking og lignende. Perfekt for vennegjenger og lønningspils i Trondheim!
Når sola titter frem og det for en gangs skyld er sommervarmt ute, er det for trist å skulle sitte inne hele kvelden! Derfor avslutter vi med fire fantastiske steder der dere kan drikke og nyte den friske Trondheimslufta på samme tid hele kvelden:


8. Ramp pub og spiseri


Bydelspub på Svartlamon. Svartlamon er et kult område i Trondheim som er kjent for sin bohemske stemning. Da er det jo perfekt å sjekke den ut fra uteserveringen på Ramp! Inne finner du et kult 50-tallsinteriør med herlige retrovibber, så ikke vær redd for å dra hit på en regnværsdag, heller.


9. Sot bar og burger


Sot ligger nydelig til på kaia og har en gedigen uteservering der du kan kose deg med herlige burgere, drinker og øl til langt på natt. Perfekt for after work eller en lønningspils i Trondheim på varme sommerkvelder!


10. Den Gode Nabo


Den Gode Nabo, eller Naboen, er en kjent og kjær Trondheimsbar. På denne sjarmerende brune bula er det alltid god og hjemmekoselig stemning. Og best av alt – om sommeren kan de friste med Trondheims beste uteservering på en lekter i Nidelva!
Likte du denne artikkelen? Her finner du flere anbefalte utesteder: