strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Interior at restaurant Emilies Eld in Trondheim.

Emilies Eld – klassiske retter med en vri i Trondheim

Book nå

Velkommen til Emilies Eld, en kulinarisk diamant i hjertet av Trondheim. Her kan du velge blant smakfulle klassiske retter fra à la carte-meny, eller du kan gå for en 5-retters meny med en velkomponert vinpakke om det er mer fristende.

Norske råvarer av høy kvalitet

Emilies Eld er en av Prinsenkvartalets kulinariske diamanter midt i Trondheim. Her inviteres du inn av et nysgjerrig og lekent team som bruker norske råvarer av høy kvalitet til å trylle frem klassiske retter med en moderne kontinental vri. Samspillet mellom moderne kjøkkenteknikk og sesongens beste råvarer resulterer i de karakteristiske rettene du elsker! Smaken kjøtt og fisk får etter en runde på grillen bør oppleves.

5-retters meny med velkomponert vinpakke

2-, 3- eller 5-retters? Hva enn du velger, er dette stedet hvor du bare lener deg tilbake i en uformell atmosfære og lar maten og stemningen spille hovedrollen. Her kan du både nyte en 5-retters middag med sesongens råvarer eller velge din favoritt fra den populære menyen. Restauranten har også velkomponerte vinpakker og en rikholdig vinkjeller. Dra gjerne innom baren for noe godt i glasset, når du først er der. For booking av bord til flere enn 8 personer, ta kontakt med restauranten.

Chambre séparée og bedriftsmiddager

Restaurantens egen Cocktail Lounge er også verdt et besøk. Vi snakker klassiske drinker og et godt utvalg av gin- og gin-baserte drinker. Du finner også en rekke alkoholfrie alternativer. Ønsker dere å sitte mer skjermet? Da er det mulig å benytte seg av restaurantens chambre séparée som egner seg for 8-36 personer. Det er også mulighet for å legge opp til møter, konferanser, et herlig måltid og alt som trengs av utstyr – helt separat fra resten av restauranten. Hvorfor ikke ta kick-offen her?

Chefs in the kitchen at restaurant Emilies Eld in Trondheim.Cocktails at restaurant Emilies Eld in Trondheim.

Emilies Eld

Trondheim

Meny

Kjappe fakta om Emilies Eld

  • Beliggende i Trondheim sentrum
  • Klassiske retter med en moderne kontinental vri
  • Vinpakker og rikholdig vinkjeller
  • Cocktail Lounge
  • Chambre séparée for 8-36 personer