MedlemskapMine bookingerKundeservice
People in spa robes at Selma City Spa in Uppsala.

Jacuzzi og behandlinger – Selma City Spa Uppsala

Book nå

Hva sier du til en deilig dag på spa midt i Uppsala? Det er mulig på det koselige og moderne spaet Selma City Spa. Det er din oase i hverdagen der du kan ta en dukkert i jacuzzien, varme deg i badstuen eller bare nyte den herlige partystemningen på fredagens middelhavsinspirerte bassengfest!

Alt for en avslappende dag i Uppsala

På Selma City Spa i Uppsala er det mulig å nyte boblebad, badstue og flere behandlinger – eller å gjøre absolutt ingenting. For det er kanskje akkurat det du trenger etter en lang uke med jobb og hverdagslige oppgaver? Slå deg ned i den innbydende spa-loungen med litt frukt og noe godt å drikke, og bare nyt den harmoniske atmosfæren.

Inviter vennene dine på pool club

Er du ute etter en herlig kombinasjon av ro og litt mer puls, bør du absolutt bestille spa en fredag. Da inviteres du til en middelhavsinspirert bassengfest med bra musikk, god mat, tropiske drinker og veldig god stemning. Et perfekt sted hvor du og vennene dine kan få litt kvalitetstid eller en annerledes AW! Og hvorfor ikke forlenge spaopplevelsen og bestille et rom på hotellet? Clarion Hotel® Gillet er det perfekte hotellet for deg som søker det der lille ekstra.

Indoor pool at Selma City Spa in Uppsala.Face treatment at Selma City Spa in Uppsala.People in the pool at Selma City Spa in Uppsala.Jacuzzi indoor at Selma City Spa in Uppsala.

Selma City Spa

Uppsala

Åpningstider

Onsdag - Fredag: 16:00 - 20:00

Lørdag: 11:00 - 20:00

Adresse

Dragarbrunnsgatan 23, 753 20 Uppsala

Kontakt

E-post: selmacityspauppsala@strawberry.se
Book nå