MedlemskapMine bookingerKundeservice
Tekniske problemer med bookingkalenderen

Akkurat nå har vi tekniske problemer med bookingkalenderen vår som gjør at noen måneder kan mangle. Ønsker du å bestille rom i løpet av en måned som ikke er synlig i kalenderen, kan du bestille via Kundeservice på +47 22 33 42 00. Vi jobber med å løse problemet!

Indoor pool at Strömstad Spa & Resort.

Spa i Strömstad med utsikt over havet

Book nå

Strömstad Spa & Resorts ligger ved havet og fyller både kropp og sjel med ro og harmoni. Se ut over havet samtidig som du varmer kroppen i det varme bassenget eller kjenn hvordan musklene slapper av under en deilig aromaterapibehandling. Hverdagsluksus på sitt beste!

Et stort utvalg av Decléorbehandlinger

Strömstad Spa & Resort finner du Decléor Aroma Spa i vakre og innbydende omgivelser. Dette er Decléors Flagship Spa og de kan derfor lokke med Nord-Europas største utvalg av nettopp Decléorbehandlinger. De spesialiserer seg på aromaterapi og har total trivsel og optimale resultater som hovedfokus. Et deilig sparituale med nydelige dufter og naturens fineste ingredienser er en perfekt gave til deg selv eller noen du liker!

Basseng innendørs og utendørs

Spaet strekker seg over en sjenerøs flate på 2000 kvadratmeter. Her kan du oppleve oppfriskende kontraster mellom kaldt og varme, ute og inne, i et saltvannsbasseng, utendørsjacuzzi, badstue og snøtønne. I tillegg til spaet har du også mulighet til å trene da oppholdet inkluderer fri tilgang til treningsstudio og gruppetreningsøkter i inngangen til spaet. Der kan du brenne av litt energi før du slapper av i spaet eller lade opp til en dag med opplevelser i Strömstad!

View from the pool at Strömstad Spa & Resort.Spa outside at Strömstad Spa & Resort.Indoor pool at Strömstad Spa & Resort.

Strömstad Spa & Resort

Strömstad

Åpningstider

Mandag - Søndag: 07:00 - 21:00

Adresse

Kebalvägen 229, 452 40 Strömstad

Kontakt

E-post: spa@stromstadspa.se
Book nå