Medlemskap
Relax in the pool with sea view in Strömstad.

Strömstad – en herlig spadestinasjon

Saltön, Kosterhavets Nationalpark, Daftöland og Blomsholm – Strömstad byr på mange spennende attraksjoner og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor det er en så populær by på vestkysten. Men hva gjør du etter en dag full av sightseeing? Besøker et spa selvfølgelig!

En dukkert i havet alternativt behandling

Noen timer på spa blir et deilig avbrudd for trøtte føtter og sinn fulle av inntrykk. Det gjør deg også klar for en ny dag med oppdagelser og er derfor en utmerket aktivitet for deg som besøker denne perlen på vestkysten. Kombiner restaurantbesøkene og de salte dukkertene i havet med badstubad, tid ved bassenget og en og annen behandling. Og for deg som bor i Strömstad og vil unne deg litt fred og ro eller ønsker kvalitetstid med venner og familie, er dagspa høyden av hverdagsluksus!

Bo på spahotell ved havet

Et tips dersom du vil forlenge spaopplevelsen er å booke deg inn på Strömstad Spa & Resort rett utenfor Strömstad sentrum. På dette designhotellet finner du nemlig Decléor Aroma Spa som tilbyr noe for alle. På den 2000 kvadratmeter store spaavdelingen finner du så vel saltvannsbasseng og utendørsjacuzzi som badstue og snøtønne i tillegg til et bredt utvalg av aromaterapibehandlinger!

Strömstad

Spa og velvære

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage