Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Vårt hotell i Strømstad

Frister det med svensk skjærgårdsidyll? Da er Strømstad et fantastisk utgangspunkt. Strømstad er velkjent for den tilhørende lange kystlinjen med strender, holmer, bukter og skjær, og ikke minst for is på brygga, ferske reker og glade sommerdager.

Her kan naturen virkelig nytes, men også herlige hotellopphold. Vårt hotell Strömstad Spa er byens spahotell ved Nötholmen, like ved sjøkanten og med en 2000 kvadratmeter stor spaavdeling. Her kan du velge og vrake blant saltvannsbasseng og utendørs jacuzzi med utsikt over havnen, badstuer og finsk sauna, behandlinger og reale doser avslapning. Konferanseavdeling, barer og restaurant ti meter fra sjøkanten finner du også her. Utenfor hotelldøren ligger svabergene og sjøen med dens mange muligheter. I sommermånedene går det flere daglige avganger med ferge fra Strømstad til de vakre og bilfrie Kosterøyene. Her finnes både strender, butikker og restauranter blant små stier, klipper og urørt natur. Ta gjerne med sykkelen og piknikkurven hit! Ellers er fiske, turer med kajakk og ulike former for vannsport å anbefale. Late som aktive, på land eller til sjøs - her er dagene til for å nytes. Den vesle skjærgårdsbyen i landskapet Bohuslän ligger bare 1,5 times kjøretur fra Oslo og 2 timer med bil fra Gøteborg.

Les mindre
3 hotell i Strömstad

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

Oppdag Hotell Restaurant Konferanse
3.2.13.011 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.