Medlemskap
View from the pool at spa Stenungsbaden in Stenungsund.

Slapp av på Bluewater Spa i Stenungsund

Book nå

Har du lyst på et klassisk spa ved havet, bør du umiddelbart sjekke ut Bluewater Sports & Health Club. Spaet ligger på vestkysten omgitt av klipper og vann, og tilbyr et fantastisk sted for avslapning og hvile. Ta badstue, svøm eller bestill en fin deilig behandling og la kropp og sjel hvile.

Kombiner hotelloppholdet med spa

Gjør hotelloppholdet ditt til noe helt spesielt neste gang du skal besøke Stenungsund og book deg inn på et spahotell! Spaavdelingen Bluewater Sports & Health Club på Stenungsbaden Yacht Club lokker med varmtvannsbasseng, både inne og ute, jacuzzi, badstulandskap, badstuflåte og forskjellige behandlinger.

Unn deg det lille ekstra

Det er også et soldekk hvor du kan sette deg ned og bare nyte det karibiske skjærgårdslandskapet og noe godt å drikke. Benytt også anledningen til å unne deg det lille ekstra og bestill en deilig massasje eller ansiktsbehandling til deg selv hos en av de dyktige terapeutene!

For deg som ønsker noe mer fartsfylt

Som navnet Bluewater Sports & Health Club antyder, er det også flere muligheter for litt mer fartsfylte aktiviteter. Du kan for eksempel besøke treningsstudioet med tredemøller, crosstrainere, sykler og frivekter eller melde deg selv og vennene dine på en morsom gruppeøkt. Hotellets gjester har også tilgang til en hinderløype og har mulighet til å møtes i en kamp i sandvolleyball eller tennis. Velkommen til Stenungsbaden!

Outdoor jacuzzi at spa Stenungsbaden i Stenungsund.Outdoor pool at spa Stenungsbaden in Stenungsund.The terrace at spa Stenungsbaden in Stenungsund.

Stenungsbaden

Stenungsund

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Södra stenugnsön, 444 48 Stenugnssund
 • contactPhoneTelefon
  +46 303 72 68 00
 • emailContactE-post
  hello@stenungnsbaden.se
 • calendarBooking
  Book nå