strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
View of Stenungsund by the sea.

Spaopplevelser ved sjøen i Stenungsund

Stenungsund er en vakker by med massevis av aktiviteter og en destinasjon som lokker med både fartsfylte aktiviteter og avslappende spa. Nytt er herlig boblebad med noe godt å drikke i hånden, bestill en ansiktsbehandling, ta badstue eller en forfriskende dukkert i havet.

En helårsdestinasjon

Kombinasjonen av hav, klipper og naust er for mange definisjonen på svensk sommer, noe som gjør at vestkysten tiltrekker turister fra hele verden. Men selv om det er en utrolig populær sommerdestinasjon, er det mange grunner til å besøke vestkysten hele året.

Ta en dukkert når du føler for det

Bare se på Stenungsund. Byen ligger i et bortgjemt sted i nærheten av Gøteborg, like ved Hakefjorden, og tilbyr en rekke fartsfylte og avslappende aktiviteter. Dersom du er ute etter sistnevnte, kan du for eksempel benytte anledningen til å besøke Stenungsbaden Yacht Club hvor du kan slappe av på hotellets Bluewater Spa og ta en dukkert hele året.

La sansene omgis av natur og vann

Fordi Stenungsund ligger rett ved sjøen, tilbys du det beste fra to verdener når du bestiller en deilig spadag – vestkystens vakre naturmiljø og avslapning i bassenget, jacuzzi og badstue. Eller hvorfor ikke bestille en badstuflåte og roe den deilige varmen med en avkjølende dukkert i sjøen? Like forfriskende uansett årstid!

Stenungsund

Spa og velvære

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage