Medlemskap
Yoga by the pool at Clarion Hotel® Grand in Östersund.

Velvære og bad på Clarion Hotel® Grand Östersund

Clarion Hotel® Grand Östersund ligger sentralt i Östersund og tilbyr en personlig atmosfære. En naturlig møteplass for gjester, konferansedeltakere og alle som har lyst på en dukkert i bassenget, en stund i badstuen eller en økt på treningsstudioet. En perfekt måte å starte eller avslutte dagen på!

Velvære sentralt beliggende i Östersund

Fra hotellet har du praktisk gangavstand til det meste av det Östersund har å by på. Når du er ferdig som turist i byen, kan du ta deg tilbake til hotellet og nyte en avslappende stund i velværeområdet. Der går du inn i en liten oase med en behagelig lufttemperatur på ca. 26–27 grader og et innbydende basseng og badstue. Alle hotellets gjester har fri tilgang til velværeområdet, så hvis du vil ta hotelloppholdet ditt til neste nivå, er Clarion Hotel® Grand Östersund et godt valg.

Tren innendørs, utendørs eller på rommet

Du som både liker å slappe av og lade opp, kan også kombinere besøket i velværeavdelingen med en fin treningsøkt i treningsstudioet. I tilknytning til bassenget finner du en tredemølle og en crosstrainer, og du kan også låne et treningskort til det nærliggende treningsstudioet STC. Eller hvorfor ikke brenne av litt energi utendørs? Östersund byr på vakker natur med mange løpestier, sykkelstier og flotte turstier.

Indoor pool at Clarion Hotel® Grand in Östersund.The sauna at Clarion Hotel® Grand in Östersund.

Basseng

Östersund

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Prästgatan 16, 831 31 Östersund
  • contactPhoneTelefon
    +46 63 55 60 00
  • emailContactE-post
    cl.ostersund@strawberry.se