Medlemskap
The rooftop pool at Clarion Hotel® Post in Gothenburg.

Solfylt takpool på Clarion Hotel® Post i Göteborg

Clarion Hotel® Post ligger i nærheten av Göteborgs sentralstasjon. Hotellet har et optimalt utgangspunkt for sightseeing og når du kommer hjem kan du nyte hotellets takterrasse med basseng. Bassenget er oppvarmet året rundt, noe som gjør det like herlig å besøke uansett vær!

Nyt Göteborgs beste utsikt

Ta heisen opp til 13. etasje og gå ut på en av Göteborgs mest glassfylte takterrasser. Herfra har du nesten 360 graders utsikt over hele byen, samtidig som du slapper av i et varmt og deilig basseng. Hotellets takbasseng er nemlig oppvarmet til ca. 30 grader året rundt og du kan bestille det til en kostnad via hotellets nettside. Det blir en perfekt avslutning efter en dag på stan eller en bra uppladdning før du og vennene dine begir dere ut i Göteborgs natteliv!

Gå ikke glipp av Skönhetsfabriken

Glem heller ikke å sjekke ut Skönhetsfabriken med både treningsstudio og velværeavdeling hvor du kan bestille herlige behandlinger helt skreddersydd for deg! Det ligger ved siden av resepsjonen og inkluderer både frisørsalong, treningsstudio, varme kilder, dampbadstue og isdusj.

Beer at the rooftop pool at Clarion Hotel® Post in Gothenburg.Sunset view by the rooftop pool at Clarion Hotel® Post in Gothenburg.Lounge area by the pool at Clarion Hotel® Post in Gothenburg.

Takbasseng

Gøteborg

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg
  • contactPhoneTelefon
    +46 31 61 90 99
  • emailContactE-post
    cl.post@strawberry.se