Medlemskap
Pool with a view at spa Copperhill Mountain Lodge in Åre.

Spa med panoramautsikt over Årefjellene

Book nå

Det mektige synet og stillheten i de svenske fjellene gir en spesiell ro. Kombiner det med varmt vann som omslutter kroppen din og myk musikk som når ørene dine, og du har den ultimate spaopplevelsen. Copperhill Mountain Lodges spa er som en oase blant fjellene og tilbyr magisk utsikt og avslapning.

Hvilken spapakke velger du?

Etter en dag i skibakken eller på turstien, er det deilig å tre inn i det varme miljøet i Copperhill Mountain Lodge Spa og la deg bli ordentlig tatt vare på. Her tilbys flere forskjellige spapakker med forskjellige behandlinger, ritualer, måltider og selvfølgelig tilgang til det prisbelønte spaet. Fra innendørsbassengene og utendørsbassenget får du en uslåelig utsikt over de majestetiske fjellene, noe som skaper en vanskelig kombinasjon av natur og luksuriøs avslapning.

Et privat spa for deg og vennene dine

Dersom du vil unne deg det lille ekstra, kan du også bestille den private spaavdelingen for noen timers luksus med familien, vennegjengen eller kolleger. Der ønskes du velkommen av en vakker oase med badstue, boblebad og velværeområder, og du kan også bestille noe godt å spise og drikke. Copperhill Mountain Lodge er virkelig et spahotell utenom det vanlige som tar din opplevelse i Åre til neste nivå!

View from indoor pool at spa Copperhill Mountain Lodge in Åre.Lounge area at spa Copperhill Mountain Lodge in Åre.Indoor pool at spa Copperhill Mountain Lodge in Åre.

Copperhill Mountain Lodge

Åre

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Björnen Copperhill 62, 837 97 Åre
 • contactPhoneTelefon
  +46 647 143 00
 • emailContactE-post
  info@copperhill.se
 • calendarBooking
  Book nå