Medlemskap
The facade of Quality Hotel Skifer during winter.

Kombiner natur, aktivitet og velvære i Oppdal

Quality Hotel™ Skifer ligger i Oppdal, omtrent to timers kjøring fra Trondheim. Til Oppdal kommer ferierende for å nyte den fantastiske naturen, og til Quality Hotel™ Skifer kommer du for den hyggelige atmosfæren, den gode maten og avslappende velvære i hotellets velværeavdeling.

En reise til Oppdal

Oppdal lokker med sin vakre natur. Uansett hvor du snur deg, har du en fantastisk utsikt over fjellene. Her kan du bli gå på tur, sykle og prøve rafting, canyoning eller ziplining. Er du heldig, kan du til og med få øye på moskusokser! Om kvelden kommer du tilbake til Quality Hotel™ Skifer, spiser en god middag og slapper av i velværeavdelingen. En perfekt ferie eller helg for par, familier og bedrifter!

Hotellets deilige velværeavdeling

Etter en innholdsrik dag med morsomme opplevelser i naturen, er det veldig godt å ta på morgenkåpe og slappe av i noen timer i velværeavdelingen på Quality Hotel™ Skifer. Start med en lang og varm dusj. Ta deretter vare på føttene i et fotbad. Hvis du har hatt støvler eller tursko på deg en hel dag, vil det føles helt fantastisk. Avslutt deretter med en stund i tørrbadstuen eller dampbadstuen. Nå er du klar igjen for en ny dag i fjellet!

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Ola Setroms veg 35, 7430 Oppdal
  • contactPhoneTelefon
    +47 73 60 50 80
  • emailContactE-post
    q.skifer@strawberry.no