Medlemskap
Ski slopes in Central Norway's largest alpine skiing area, Oppdal.

Eventyr og velvære i en perfekt kombinasjon i Oppdal

I Oppdal er naturen alltid nær. Om vinteren er det en populær skidestinasjon med gode utforløyper og velpreparerte langrennsløyper. Om sommeren er det mange fantastiske tur- og sykkelstier å utforske. Du kan dra på moskussafari hele året. Og etter en dag i naturen venter spaet på deg!

Oppdal for hele familien

I det vakre landskapet rundt Oppdal venter mange spennende eventyr for både store og små. Her kan du dra med familien, partneren din eller hvorfor ikke på en kickoff med kolleger. Bare sørg for å tilpasse utendørsaktivitetene etter sesong og selskap. Om kvelden når alle er slitne, er det deilig å roe ned og slappe av før det er på tide å samles igjen for en hyggelig middag.

Bestill en flott hotellopplevelse

Quality Hotel™ Skifer sentralt i Oppdal, bare to timer fra Trondheim, er det et koselig avslapningsområde med dusj, vanlig badstue, dampbad og fotbad. Perfekt når du og følge ditt ønsker å slappe av etter en lang dag utendørs eller etter noen timer i hotellets konferanseavdeling. Bestill gjerne noe godt å drikke, synk ned i hvilestolene og se ut på fjel. Det er livskvalitet!

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage