Medlemskap
Outdoor pool with a view at Norefjell Ski & Spa in Norefjell.

Norefjell Ski & Spa med berg- og fjellutsikt

Book nå

Norefjell Ski & Spa har ved flere anledninger blitt kåret til Norges beste spa. Det er ikke så rart! På Norefjell Ski & Spa er det et stort spaområde med bassenger, badstuer og avslapningsområder og utenfor venter naturen med mange eventyr. Her er både herlig skikjøring og fine turstier.

Spahotell i et fantastisk fjellandskap

Gå inn i det rolige og varme miljøet på Norefjell Ski & Spa og lær deg kunsten å slappe av. Her er noe for både kropp og sjel. Spa-området med førsteklasses fasiliteter er en fredelig oase. Hverdagen vil føles langt unna i dampbadstuen eller tørrbadstuen, når du går inn i et varmt boblebad eller prøver den tropiske dusjen. Utendørs er det varme bad hvor du kan nyte fantastisk utsikt over fjellene. Du kan også bestille en behandling inspirert av den nordiske naturen.

Når fjellet ikke er nok

Har du fortsatt energi igjen i kroppen etter en dag utendørs, er du velkommen til å besøke spahotellets treningsstudio. Her er muligheter for trening av både styrke og kondisjon. Dersom du vil ha en større utfordring, venter en 16 meter høy klatrevegg på deg. Etter et opphold på Norefjell Ski & Spa har du ladet batteriene og er klar for mange nye eventyr. Norefjell Ski & Spa er virkelig et spa-resort utenom det vanlige!

People relaxing in the pool at Norefjell Ski & Spa in Norefjell.Sauna with a view at Norefjell Ski & Spa in Norefjell.Face treatment at Norefjell Ski & Spa in Norefjell.

Norefjell Ski & Spa

Norefjell

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Bøseter, 3543 Norefjell
 • contactPhoneTelefon
  +47 32 14 82 00
 • emailContactE-post
  spa@norefjellskiogspa.no
 • calendarBooking
  Book nå