Medlemskap
Sunset ocean view at Quality Hotel Skjeargården in Langesund.

Hotell med badeland i Langesunds vakre skjærgård

Langesund ønsker deg velkommen med sitt fantastiske skjærgårdsmiljø. Her finner du havet uansett hvor du ser, men når du åpner døren til Quality Hotel™ Skjærgården, kan du i stedet bade innendørs. Denne komfortable innkvarteringen tilbyr badeland, boblebad, men faktisk også et utendørsbasseng.

Badeparken – hotellets store badeland

Quality Hotel™ Skjærgården tilbyr alle sine gjester et fantastisk vannparadis. I bassengene er det god plass til lek og moro. Fra bassenget kan du deretter svømme ut til hotellets fine uteområde. Det finnes altså bassenger både innendørs og utendørs. Dersom du tør, venter vannsklien også på deg! For alle små barn er det et eget lite plaskebasseng. Etter en stund kan det være fint å finne roen igjen, og da lokker boblebadet og dampbadstuen med sin deilige varme. Se her for priser.

Bestill overnatting eller kom over en dag

Overnatter du på hotellet er du velkommen til Badeparken, men du kan også komme hit for et morsomt eventyr i noen timer. Hva med å invitere vennene dine til en badefest? Du kan selvfølgelig også bestille noe godt å spise til gjestene dine. Kanskje en tacobuffet eller en hamburgertallerken? Og så en bursdagskake og godteriposer selvfølgelig! Ikke glem å hente deg inn igjen i et av boblebadene våre når festen er over. En perfekt avslutning på en fantastisk dag!

Outdoor pool at Quality Hotel Skjeargården in Langesund.Indoor pools at Badeparken at Quality Hotel Skjærgården.En innendørs sklie som ender i et rolig svømmebasseng; omkranset av tropiske planter og sitteområder.Two water slides and a indoor pool at Quality Hotel Skjærgården.A indoor pool and a palm at Quality Hotel Skjærgårdens Badepark.

Basseng

Langesund

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Stathelleveien 35, 3970 Langesund
  • contactPhoneTelefon
    +47 35 97 81 00
  • emailContactE-post
    qr.badeparken@strawberry.no