MedlemskapMine bookingerKundeservice
Pasta dish at The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Moderne bistroretter sentralt i Uppsala

Velkommen til The Social Bar & Bistro midt i hjertet av Uppsala, for god mat og godt drikke i en avslappet og sosial atmosfære. Her kan føle deg som hjemme og la ditt indre sosiale vesen få slippe fri.

Bistrofavoritter med en moderne vri

Enten du er ute etter en god pastarett, en saftig hamburger eller en frisk salat, vil The Social Uppsala neppe skuffe deg. Her serveres nemlig klassiske bistroretter med moderne påvirkninger som kommer til å overraske smaksløkene dine, og maten får selskap av viner fra et omfattende vinkart eller en kald øl, og det finnes naturligvis også en rekke alkoholfrie alternativer. Sett deg til rette i varme omgivelser og la deg bli servert kveldens måltid – velkommen til The Social Uppsala.

Sentralt, og tett på naturen

Restauranten befinner seg i hotellet Clarion Hotel® Gillet i hjertet av Uppsala og i nærheten av flere av byens historiske bygninger, og den vakre naturen som møter deg i Linnéträdgården og Stadsträdgården. Dette er en perfekt møteplass for både byens innbyggere og besøkende, med kort gangavstand fra sentralstasjonen. Unn deg en pause i hverdagen, med god mat og tid til å omgås nære og kjære. Her er alle velkomne, uansett anledning.

The Social Bar & Bistro

A burger and fries on a plate at The Social Bar & Bistro.Bartender pouring up an espresso martini at restaurant The Social Bar & Bistro.

The Social Uppsala

Uppsala

Meny

Åpningstider

Middag

Mandag - Torsdag: 16:00 - 23:00

Fredag: 15:00 - 00:00

Lørdag: 12:00 - 00:00

Adresse

Dragarbrunnsgatan 23, 753 20 Uppsala