strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Meat dish with fries at The Social Bar & Bistro.

God mat og godt drikke i sjarmerende Uppsala

I Uppsala finnes det mange velrenommerte kafeer, bistroer, restauranter og barer. Enten du skal besøke eller allerede bor i denne sjarmerende byen, finnes det en rekke perler som er vel verdt et besøk. Her er de beste tipsene våre til matelskere som vil finne noe godt å spise og drikke i Uppsala.

Kafeer og restauranter sentralt i Uppsala

Du trenger ikke å gå langt for å finne noe godt å spise i Uppsala. Dersom du bor sentralt og vil sette deg ned og spise et godt måltid i fredelige omgivelser, finnes det flere trivelige bistroer som serverer klassiske svenske retter til en god pris. Du kommer heller ikke til å bli skuffet over Uppsalas utvalg dersom det frister med fjernere smaker. Det finnes nemlig alt fra indiske og japanske, til thailandske og kinesiske restauranter innen rekkevidde.

Drinker for enhver smak

I Uppsalas sjarmerende gater ligger det flere koselige barer. Enten du leter etter en avslappet kneipe, en sofistikert lounge eller en eksklusiv cocktailbar, finnes det garantert et sted for deg. Clarion Hotel® Gillet tilbyr for eksempel et fantastisk utvalg til øl- eller vinentusiasten samt cocktailer som passer alles preferanser. Inne i bykjernen finner du dessuten avslappende tilholdssteder i form av klassiske puber, og flere spennende nattklubber som passer perfekt for en kveld ute på byen.

Uppsala

Restauranter og barer

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage