Medlemskap
Bar equipment, lime and lemons.

Gode drinker og godt selskap på Loungebar

Velkommen til en sosial bar kun 1 km fra Sunne sentrum. Sett deg til rette og nyt spennende drinker, fantastiske matretter og godt selskap på Loungebar. En perfekt møteplass for enhver anledning!

Drinker, kaffe eller noe godt å spise

Enten du er tørst eller sulten, eller kanskje begge deler, er Loungebar et ypperlig valg. Her serveres drinker av alle mulige slag, og naturligvis også en rekke alkoholfrie alternativer. Til deg som har lyst på noe godt å spise, finner du i tillegg en meny som er full av vellagede retter som varierer avhengig av årstid. Kom innom og tilbring tid med venner og familie i avslappede og sosiale omgivelser.

Sosial møteplass for enhver anledning

Loungebar er tilknyttet spahotellet Selma Spa og er bare en glassvegg unna bassenget. Enten du har hatt en avslappende dag på spa, vil feire noe spesielt eller rett og slett bare har lyst til å unne deg det lille ekstra i hverdagen, passer Loungebar perfekt. Hit er alle velkomne for å nyte godt selskap og den sosiale stemningen som møter deg. Og dersom svømmebassenget lokker litt for mye – hvorfor ikke kombinere besøket med en spadag? Du fortjener det!

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Sundsbergsvägen 3, 686 35 Sunne
  • contactPhoneTelefon
    46 565 166 70
  • emailContactE-post
    info@selmaspa.se