Medlemskap
Exterior of Selma Spa by the lake in Sunne.

Restauranter og barer i naturskjønne Sunne

I hjertet av Värmland finner du Sunne, et perfekt reisemål for deg som er ute etter varierte bar- og restaurantopplevelser. Nyt god mat og godt drikke i en by med det lille ekstra.

En blanding av matopplevelser

I vakre Sunne finner du både barer og restauranter med påvirkninger fra alle verdenshjørner. Enten du har lyst på matretter med inspirasjon fra nær eller fjern, våger vi å garantere at det finnes alternativer som overrasker smaksløkene dine i denne fantastiske byen. Hvis du kjenner et aldri så lite søtsug, trenger du ikke å bekymre deg – her kan du finne noen av Sunnes herlige bakerier ved å praktisk talt lukte deg i riktig retning. Velkommen til en matdestinasjon med en stor porsjon sjarm.

Den värmlandske naturen

Sunne er omgitt av fantastisk natur og har, ikke minst, orkesterplass til innsjøen Fryken. Sjøene i Värmland, i kombinasjon med de store skogområdene, har skapt gode forutsetninger for råvarer som viltkjøtt, sopp og bær, noe man også ofte finner på menyen. Men naturen byr ikke bare på värmlandske smaker. På flere av byens restauranter og barer kan du i tillegg nyte fantastisk utsikt – ofte utover innsjøene – rett fra stolen og med noe godt i glasset.

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage