MedlemskapMine bookingerKundeservice
Interior details of Q.Bar at Quality Hotel Sundsvall.

q.bar – Quality Hotel™ Sundsvalls herlige lobbybar

Book nå

Velkommen til q.bar, den naturlige møteplassen i Sundsvall. Nyt en god drink, noe godt å spise samt hyggelig selskap.

Trivelig, stemningsfull og sentral bar

Baren, som ligger i tilknytning til Quality Hotel™ Sundsvalls lobby, er moderne og koselig og har en sjarmerende atmosfære. Det perfekte stedet for en afterwork med venner, for å varme opp før kinoen (barens nærmeste nabo er kinoen Bio Drakstaden) eller for å koble av etter konferansen eller shoppingrunden. Samme hva anledningen måtte være, er du hjertelig velkommen til q.bar.

Livemusikk og god mat

Q.bar tilbyr både en enklere barmeny samt à la carte, så det burde ikke være vanskelig å finne noe godt å spise! På hverdager serveres i tillegg dagens lunsj som du kan sjekke ut her. Det er heller ikke sjelden at q.bar tilbyr livemusikk. Dette skjer som oftest på lørdager, og da heves stemningen, om mulig, ytterligere. Sjekk ut alle kommende arrangementer i hotellets eventkalender. Vi ses på q.bar!

På utkikk etter et festlokale?

Enten du ønsker å arrangere en fest i helgen eller i ukedagen, med jobben eller med venner, for en liten eller stor gruppe mennesker: Vi hjelper deg med å legge til rette for den type selskap du ønsker, sammen med en passende meny og underholdning for anledningen. I tillegg står vi mer enn gjerne til tjeneste når det gjelder valg og bestilling av selve underholdning eller andre aktiviteter. Dra nytte av vår erfaring og av våre samarbeidspartnere i underholdningsverden!

The bar and table setting at Q.Bar, Quality Hotel Sundsvall.The stage at restaurant Q.Bar at Quality Hotel Sundsvall.Shuffleboard in the lobby at Quality Hotel™ Sundsvall.

Q.Bar

Sundsvall

Meny (svensk)

Åpningstider

  • Mandag - Torsdag: 17.00-23.00
  • Fredag – Lørdag: 16.00 – 00.00
  • Søndag: Stengt