Medlemskap
The interior of restaurant The Social Bar & Bistro at Quality Hotel Arlanda XPO.

The Social Bar & Bistro

Fantastiske bistroretter ved siden av Arlanda lufthavn

Velkommen til The Social Bar & Bistro! Nyt klassiske bistroretter med en moderne vri, eller utfordre en venn i shuffleboard med noe godt i glasset før flyreisen.

Klassiska bistroretter med en moderne vri

På The Social Bar & Bistro kan du nyte favoritter fra den klassiske bistromenyen, europeiske viner og kald øl. Restaurantens filosofi bygger på en følelse av tilhørighet - at vi alle er sosiale skapninger. Så når du er borte hjemmefra, kanskje i en helt ny by eller i et nytt land, er The Social Bar & Bistro et sted du kan føle samhold og koble av, enten alene eller sammen med venner. Nyt panoramautsikt og en trivelig middag, enten du er på reisefot eller bor i området.

Gode drinker og shuffleboard

I baren kan du koble av i gode venners lag. Hvorfor ikke ta en match i shuffleboard eller bordtennis? Baren byr på et avslappende og trivelig miljø og er også en del av lobbyen til hotellet Quality Hotel™ Arlanda XPO. Kom innom og "heng" med noe godt i glasset, eller slå deg ned for en fullverdig treretters middag. En god pasta, en saftig hamburger eller en frisk salat - her finnes det noe for alle. Velkommen til The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Food and wine at restaurant The Social Bar & Bistro at Quality Hotel Arlanda XPO.Table setting at restaurant The Social Bar & Bistro at Quality Hotel Arlanda XPO.Wine and bubbles in a ice bucket at restaurant The Social Bar & Bistro.

The Social Arlanda XPO

Arlandastad

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Cederströmsslinga 11, 195 05 Arlandastad
 • contactPhoneTelefon
  +46 8 595 111 00
 • emailContactE-post
  q.arlanda@strawberry.se
 • calendarBooking
  Book nå