Medlemskap
Colourful food on being served at The Thief Restaurant in Oslo.

Stort utvalg av matopplevelser i naturskjønne Östersund

Velkommen til en destinasjon full av trivelige barer og restauranter. I Östersund møtes du av internasjonalt inspirerende menyer og et stort fokus på lokale råvarer - for ikke å nevne den fantastiske utsikten du kan oppleve fra flere av byens restauranter og barer.

Moderne med internasjonal vri

Östersund er en matdestinasjon for alle type mennesker og alle type anledninger. Her finner du flere moderne restauranter og barer med internasjonale smaker - og du kan skimte litt av Jämtland både på tallerkenen og i miljøet. Nyt smaker fra nær og fjern, med stort fokus på sesongbaserte, lokale råvarer. Planer om å besøke Östersund på høsten? Da bør du passe på å få med deg årets "Skördefest", hvor du får muligheten til å bli direkte inspirert av byens gartnere og mathåndverkere.

Natur- og matopplevelser i ett

Det naturskjønne området gjør Östersund til det ultimate stedet for både de matinteresserte og den eventyrlystne. Vandring i vakre naturområder samt fiske i Storsjön den ene dagen, og en treretters middag av høyeste kvalitet den andre dagen. På flere av barene og restaurantene får du ta del i naturen direkte fra stolen, med magisk utsikt over Storsjön og Frösön. Roper kroppen etter litt ekstra avkobling? Da er et besøk på spahotellet Frösö Park Hotel et must, både for avslapning og enda flere matopplevelser.

Östersund

Restauranter og barer

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage

Oppdag
Hotell
Restaurant
Konferanse