strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Making pasta in the kitchen at Grand Italian, Malmö.

Åpner 22. april 2024

Italiensk mat med en vri på Grand Italian i sentrale Malmö

Book nå

Velkommen til Grand Italian – her omdefinerer vi den italienske matscenen i Malmö. Uansett om du vil begi deg ut på et kulinarisk eventyr som varer hele kvelden eller bare kommer innom for en av våre signaturcocktails sammen med nære og kjære, er dørene alltid åpne.

En kulinarisk reise gjennom Italia

Italiensk mat handler om enkelhet og å maksimere ingrediensenes naturlige smaker. Menyen på Grand Italian byr gjestene på retter som viser essensen av italienske kulinariske tradisjoner, med moderne innslag. Fra varme og kalde antipasti til bugnende primi piatti, grillede kjøttretter og hovedretter av skalldyr. En hel seksjon på menyen er tildelt våre steinovnsbakte pizzaer, som alle lages med stor omsorg og historie.

Stemningsfullt med Malmös beste utsikt

På Grand Italian feirer vi det gode liv og skaper minner som varer lenge. Ta heisen opp til 25. etasje, på toppen av Clarion Hotel Malmö Live, og bli møtt av Malmös kanskje beste utsikt. Besøk skybaren for en cocktail eller to. En kald øl, et glass vin eller litt alkoholfritt..? Uansett hva du er sugen på, er dørene åpne og teamet vårt er ivrige etter å få ønske deg velkommen til vår verden av italienske smaker og gjestfrihet.

Pastakjøkken og Deli

I en del av det åpne kjøkkenet lages all pastaen som serveres i restauranten. Her kan hobbykokker følge med på de ekte kokkene på hvordan de lager fersk pasta – kanskje lærer du noen triks som kan tar din egen pastaproduksjon til et høyere nivå? I entreen finner du delien vår. På veien hjem kan du stikke innom her og kjøpe den friske olivenoljen som du fikk smake på under middagen, eller kanskje en pakke med fersk hjemmelaget pasta som du nettopp har sett bli laget?

Åpner 22. april 2024

Meat dish at Grand Italian at Clarion Hotel Malmö Live. Drinks are mixing at Grand Italian, Clarion Hotel Malmö Live. Pasta in a cheese bowl at Grand Italian, Clarion Hotel Malmö Live.

Grand Italian

Malmø

Meny

Öppningsdatum:

Grand Italian åpner dørene 22. april 2024!