Medlemskap
Wine and a tapas tray at restaurant Aioli Tapasbar in Linköping.

Aioli Tapasbar – smakfull tapas midt i Linköping

Velkommen til Linköpings mest sentrale tapasrestaurant. Nyt tapas med fantastiske smakskombinasjoner, eller hvorfor ikke velge noen av de større hovedrettene på menyen? Aioli Tapasbar har noe for alle.

Et must for alle tapaselskere

Navnet avslører opplevelsen Aioli Tapasbar gir. Her blir du møtt av smakfulle tapasretter som kan nytes i selskap av spennende drinker, og et omfattende vinkart. I ren tapasånd serveres rettene til bordet til forskjellige tidspunkter, og de gjør seg aller best når de deles. På hverdager er Aioli Tapasbar et populær sted for afterwork med venner og kollegaer. Opplev alt det fantastiske denne restauranten har å tilby, og avslutt arbeidsdagen på best mulig vis.

Perfekt for fest og konferanser

På Aioli Tapasbar finner du i tillegg Bakfickan, et perfekt lokale som kan leies til diverse store og små tilstelninger og festligheter. Lokalet har plass til opptil 40 personer, og med egen bar og projektor passer stedet ypperlig til både private feiringer og bedriftsarrangementer. Nyt velsmakende tapas i en privat del av restauranten og la festen begynne!

Linköpings mest sentrale beliggenhet

Aioli Tapasbar finner du midt i det pulserende bylivet. Restauranten er i tilknytning til Comfort Hotel® Linköping City rett ved Stora torget. Når alle byens severdigheter og vandreruter gjør deg sulten, er Aioli Tapasbar bare et steinkast unna handlegatene. Velkommen til en tapasbar du sent vil glemme.

Tapas food on a tray at restaurant Aioli Tapasbar in Linköping.

Aioli Tapasbar

Linköping

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Hantverkaregatan 1, 582 23 Linköping
 • contactPhoneTelefon
  +46 13 485 11 05
 • emailContactE-post
  bordsbokning@aioli-tapasbar.se
 • calendarBooking
  Book nå