Medlemskap
Mussles for dinner at restaurant The Social.

The Social Bar & Bistro – klassisk og moderne

Sosial stemning, godt selskap og smaksrike bistroretter! Velkommen til The Social Bar & Bistro – en sosial møteplass midt i byen, for enhver anledning.

Smaksrike, klassiske favoritter

The Social Bar & Bistro er tilknyttet Quality Hotel™ Grand Kristianstad, og ligger i nærheten av det pulserende bylivet. Her møtes du av en meny som er full av bistroklassikere med en moderne vri. Har du ekstra lyst på en saftig hamburger, en smaksrik pasta eller en frisk salat – da har du kommet rett. Her finnes det noe for hele familien, selv for de mest kresne. Velkommen til The Social Bar & Bistro.

Din andre stue

Føl deg som hjemme! I bistroen møtes du av avslappede, sosiale omgivelser som passer perfekt for enhver anledning. Feir noe spesielt, ta en afterwork med kollegaer eller start helgen på beste mulige måte sammen med familien. En dagligstue for alle, enten du er på reisefot eller er bosatt i byen. La din sosiale side slippe til på beste vis og akkompagnert av god mat og godt drikke – midt i Kristianstad sentrum.

Sommerens bakgård

Gjennom årets varme måneder åpnes bakgården, hvor du ønskes velkommen av lyse og behagelige omgivelser som tar deg rett til Middelhavet. Nyt en meny stappfull av favoritter fra hotellbarer og lounger rundt om i verden, kombinert med stemningsfull musikk og en livlig atmosfære. I bakgården får du garantert en herlig opplevelse under stjernene.

Hamburger and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.Table setting in the restaurant at Quality Hotel Grand Kristianstad.

The Social Bar & Bistro

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

 • Mandag - Lørdag

  18:00 - 22:00

 • Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  V. Storgatan 13, 291 21 Kristianstad
 • contactPhoneTelefon
  0044-284817
 • emailContactE-post
  kristianstad@socialbarbistro.se