Medlemskap
Chef preparing food in the kitchen at Vox Restaurant in Jönköping.

Vox Restaurant i Jönköping – god, ukomplisert mat

Vox Restaurant i Jönköping sentrum tilbyr klassiske retter som er laget med kjærlighet. Her er du hjertelig velkommen til å nyte fantastisk mat i koselige omgivelser.

Sesong og kvalitet i fokus

Restauranten, som ligger i designhotellet Vox Hotel, tilbyr et nordisk kjøkken med fokus på bærekraftige råvarer, sesong og kvalitet. Klassiske, vellagede retter i en passelig stor meny. Hvorfor ikke starte kvelden med å dele et utvalg av snacks eller forretter mellom dere i selskapet, for deretter å gå videre til hovedrettene hvor man kan velge i både kjøtt og fisk. Søte desserter står naturligvis også på menyen, i tillegg har barna et par retter de kan velge i.

Sentralt, koselig og med gode drinker

Vox Restaurant ligger sentralt til i Jönköping, rett ved Östra Storgatan som er byens store handlegate. Området er koselig, med vakre sidegater blant små trehus, og har Vättern som nærmeste nabo. Dersom du vil ha hjelp til å skreddersy en spesiell middag eller et arrangement, hjelper Vox Restaurant deg gjerne. De arrangerer dessuten prøvesmakinger av ulike slag, og serverer gode drinker – perfekt å starte eller avslutte middagen med.

Steam buns being served at Vox Restaurant in Jönköping.Modern interior at Vox Restaurant in Jönköping.Colorful dish at Vox Restaurant in Jönköping.Chef preparing arancini at Vox Restaurant in Jönköping.

Vox Restaurant

Jönköping

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Lantmätargränd 2, 553 20 Jönköping
 • contactPhoneTelefon
  +46 36 770 00 00
 • emailContactE-post
  bookings@voxrestaurant.se
 • calendarBooking
  Book nå