Medlemskap
Table setting at restaurant Kök & Bar in Gothenburg.

The Social Bar & Bistro

Restaurant med utsikt over Göteborg

På The Social Bar & Bistro i Eriksberg får du en magisk utsikt over Göteborg og Göta Älv, mens du nyter restaurantens velkomponerte retter eller en god drink i baren. Velkommen!

Kokkens valg eller noe godt i glasset

På Eriksbergs gamle båtverft finner du à la carte-restauranten The Social Eriksberg. Her kan du møte kjente og kjære, enten det er kokkens valg med flere porsjoner som lokker, eller dersom du bare vil spise noe enkelt til en avkjølende drink eller et glass sprudlende. I matveien kan du velge en forhåndskomponert flerretters meny eller frit fra à la carte-menyen.

Herlig stemning i trivelige omgivelser

Et besøk på The Social Eriksberg gjør du ikke bare for den vellagde, gode maten eller de herlige drinkene – men også for den herlige stemningen og de trivelige omgivelsene. Restauranten ligger i første etasje på Quality Hotel™ 11, med en utsikt over havneinnløpet i Göta älv. Herfra kan du følge fergene som ankommer Göteborg, eller bare nyte det hyggelige selskapet ditt.

Ta en drink på rooftop baren

Velkommen opp til åttende etasje, hvor hotellets takbar ligger med en storslått utsikt over vannet. Her er det fokus på god drikke fra en sommerlig og skiftende drikkemeny, samt lett snacks som er et perfekt tillegg til den smakfulle drinken din. Sett deg ned og ta innover deg hele Gøteborgs bysilhuett og nyt både utsikten og sommerlige smaker. Hvorfor ikke spise middag i første etasje og avslutte kvelden med solnedgang på takbaren?

The Social Bar & Bistro

Shrimp sallad at restaurant The Social Bar & Bistro.Hamburger and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.Gruppe mennesker skåler med champagne på en takterrasse i skumringen, bysilhuett i bakgrunnen, festlig stemning.

The Social Eriksberg

Gøteborg

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Maskingatan 11, 417 64 Göteborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 31-779 11 35
 • emailContactE-post
  eriksberg@socialbarbistro.se
 • calendarBooking
  Book nå