Medlemskap
Interior at Heurlins, Clarion Hotel Draken in Gothenburg.

Heurlins – restaurant som vekker alle sanser

Velkommen til en restaurant som ånder og lever for musikk og en livlig atmosfære. Heurlins tilbyr en variert meny med noe for enhver smak. Nyt godt selskap og smakfull mat på en av Gøteborgs mest sosiale møteplasser.

Salt møter søtt

Midt i sentrale Gøteborg finner du restaurantperlen Heurlins. Byens puls og sjarm gir deg et hint om atmosfæren du finner inne i restauranten. Det unike konseptet på Heurlins kombinerer det beste fra to verdener på ett sted - mat fra havet i ren vestkyststil og fantastisk bakverk med en vri, i selskap med bobler. Velkommen til en restaurant som helt enkelt vekker alle sansene dine til live.

Mat- og musikkopplevelse i ett

Restauranten, som ligger i Clarion Hotel® Draken, er et unikt sted hvor mer enn bare smaksløkene dine blir fornøyde. I hjertet av hotellet ligger den K-merkede kinoen Draken og underholdningsstedet Vågen, som lenge har vært et livlig møtested for alle gøteborgere.

Byens beste beliggenhet

Heurlins sentrale beliggenhet binder sammen Linnégatan, Haga og de lange gatene – noe som gjør restauranten til en av Gøteborgs beste møteplasser. Stedet, Heurlins plass, ble i 1954 oppkalt etter Carl Martin Heurlin som var skreddermester og politisk engasjert i Gøteborg. Hans sans for kombinasjonen av det røffe og det flamboyante var inspirasjon til restaurantenes helt unike konsept. Velkommen til Heurlins!

A sweet cake in a pink room at Heurlins.Fish dish at Heurlins at Clarion Hotel Draken, in Gothenburg.A sweet raspberry cake at Heurlins in Gothenburg.Green dish at Heurlins at Clarion Hotel Draken in Gothenburg.

Heurlins

Gøteborg

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kun drop-in

Restauranten tar ikke imot bordbestillinger – her er alle velkomne for spontane restaurantbesøk.