Medlemskap
Restaurant with view of Gothenburg city.

Brasserie Draken – restaurant med Gøteborgs beste utsikt

Nyt en spennende meny 33 etasjer over bakken, med en magisk utsikt over Göteborg. På Brasserie Draken får du matopplevelser som vekker liv i alle sanser – velkommen opp!

Unik matopplevelse i 33. etasje

I hjertet av Gøteborg vil Clarion Hotel® Draken tilby en restaurantopplevelse utover det vanlige. Her ligger nemlig Brasserie Draken på hotellets 33. etasje og byr på en magisk utsikt og pulserende atmosfære. Nyt en ny, velsmakende meny full av klassiske retter med moderne vri - mange retter ferdigstilles foran deg! Ta med familie og venner til et unikt sted blant Gøteborgs hustak.

Filmhistorie møter fremtiden

Kjenner du en svingende følelse i hoftene ennå? Hvis ikke, kan du regne med at det skjer når du kommer hit. Gøteborgerne har nemlig flittig besøkt stedet i mer enn 50 år for å danse! Den K-merkede kinoen Draken og underholdningsstedet Vågen er bevart i hjertet av hotellet. Stedet har vært sentrum for kultur, dans og underholdning, som nå lever videre i en ny dramatisk utgave. Historien gjenspeiles i restaurantens atmosfære - en nervepirrende følelse fra topp til tå.

Fantastisk beliggenhet i Göteborg

Gjennom Brasserie Drakens panoramavinduer vil Gøteborg-kjennere kunne kjenne igjen utsikten som møter øyet i 33. etasje. Med sentral beliggenhet på Järntorget byr restaurangen på utsikt, som strekker seg fra Vinga til Skansen Kronan, og gir uhindret utsikt over bykjernen. Restauranten er et perfekt møtested, hvor noen av byens med populære gater og områder samles. Velkommen til Brasserie Draken!

Dinner table with city view from restaurant Brasserie Draken in Gothenburg.Colorful dish at restaurant Brasserie Draken in Gothenburg.

Brasserie Draken

Gøteborg

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

  • calendarBooking
    Book nå