MedlemskapMine bookingerKundeservice
Table at Brasserie Absint at Clarion Hotel Winn in Gävle.

Stemningsfullt på Brasserie Absint

Book nå

Velkommen til Gävles mest sosiale restaurant! Nyt klassiske retter med en vri, til tonene av et jazzband, en DJ eller nydelig pianomusikk. Ta med deg vennene dine og gjør hverdagen litt mer luksuriøs på Brasserie Absint.

Din andre stue

Føl deg akkurat som hjemme, på Brasserie Absint sentralt i Gävle. Restauranten ligger i tilknytning til hotell Clarion Hotel® Winn, og har den intime følelsen av en dagligstue, selv om du ikke er hjemme. Middagsmenyen består av oppdaterte klassikere med innslag av smaker fra alle verdenshjørner. Rettene er laget av lokale råvarer og kombineres med drikke fra det eksklusive øl- og vinkartet, noe som gjør måltidet komplett. Her finnes noe for alle smaksløker, også for den kresne.

Arrangementer på Brasserie Absint

Feir inn helgen med stemningsfull musikk, noe godt i glasset og en matbit sammen med nære og kjære. På Brasserie Absint kan du titte innom for Bubbly Thursday´s, en herlig afterwork på fredag og deretter følge opp med en god brunsj lørdag morgen – for det finnes alltid noe å feire. Ta turen til Gävles mest sosiale møteplass. Er du heldig, gjør et jazzband, en DJ, nydelig pianomusikk eller vinsmaking kvelden desto bedre. Følg med på stedets nettside for mer informasjon om kommende arrangementer.

 Fish dish at Restaurant Brasserie Absint, at Clarion Hotel Winn, Gävle.

Brasserie Absint

Gävle

Meny

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Norra Slottsgatan 9, 803 20 Gävle
 • contactPhoneTelefon
  +46 26 64 70 33
 • emailContactE-post
  brasserieabsint@strawberry.se
 • calendarBordreservasjon
  Book nå