MedlemskapMine bookingerKundeservice
Lobby bar at Clarion Hotel Winn, Gävle.

Mat og drikke for enhver smak i Gävle

Velkommen til en matdestinasjon som er full av spennende kulinariske opplevelser. I Gävle kryr det av barer og restauranter med påvirkninger fra alle verdenshjørner. Rumler magen litt ekstra for havets fristelser? Da har du havnet på rett sted.

Flerkulturell matdestinasjon

Som matdestinasjon er Gävle kjent for å tilby noe for enhver smak, være seg om du er en matkjenner som er på en kulinarisk reise eller ser etter en restaurant som passer for hele familien. De fleste restauranter og barer finner du inne i sentrumsområdet eller en kort spasertur derfra. Asiatiske retter, svensk husmannskost eller mexicansk mat? Du velger. Ta en rusletur rundt i byen og la deg friste av noen av de mange spennende alternativene.

En ekte kystby

Byen er det ultimate reisemålet for alle med et hjerte som banker ekstra hardt for alt som har med havet å gjøre. Med havet som nabo finner du flere av byens fantastiske barer og restauranter beliggende ved den vakre kysten. Nyt god mat og godt drikke, med utsikt mot havet og utover Gävles skjærgård. Dersom utsikten gjør deg altfor nysgjerrig, kan du hoppe om bord en båt som frakter deg over til øya Limön for flere spennende aktiviteter og opplevelser.

Stedet for fiskeelskere

Gävles beliggenhet ved kysten gjør stedet til en gullgruve når det kommer til fisk. Enten du vil fiske middagen selv eller ønsker å bli servert en god fiskerett på restaurant, kommer ikke Gävle til å skuffe deg. Menyene tilbyr som oftest en rekke forskjellige fiskeretter, og strømming er intet unntak – helst servert med potetmos, tyttebær og klaret smør. Er du heldig, er markedet på Stortorget åpent når du besøker byen. Her finner du ferske råvarer som kommer rett fra dyrkeren eller fiskeren.

Gävle

Restauranter og barer

UTVALGTE OPPLEVELSER