MedlemskapMine bookingerKundeservice
Meat dish with fries at The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro – ved Trondheim lufthavn

Med beliggenhet rett ved flyplassen i Trondheim, er The Social Bar & Bistro det perfekte stedet å dra innom etter en lang flytur, eller hvis du vil prøve noe annet enn flyplassmat før flyet ditt letter. Her serveres klassiske bistroretter med en moderne vri, og atmosfæren er herlig avslappende.

Klassiske bistroretter med uventet vri

The Social Bar & Bistro ligger på Quality Airport Hotel Værnes, kun 2,5 kilometer fra Trondheim lufthavn, og er et naturlig sted å dra innom enten før eller etter en flytur – eller om du tilfeldigvis befinner deg i Stjørdal sentrum og er fysen på noe godt. Her er det bare å stikke innom og nyte deilige, klassiske bistroretter med en litt uventet vri. The Social Bar & Bistro er stedet for å lene seg tilbake i et avslappende og uformelt miljø - enten alene eller mens skravla går i vennegjengen.

Perfekt for enhver anledning

Denne restauranten er et godt eksempel på at man ikke alltid må være i sentrumskjernen av storbyer for å få seg et godt måltid. Med beliggenhet kun 35 minutter fra Trondheim sentrum, og med gode buss- og togforbindelser, er det ingenting i veien for å ta en aldri så liten ekskursjon ut av sentrum med vennegjengen, kjæresten eller storfamilien en helt vanlig hverdag. The Social Bar & Bistro er det perfekte stedet for enhver anledning.

Alt fra pastaretter til saftige burgere

Start for eksempel måltidet med smakfulle snacks eller en tallerken fylt av italienske fristelser, før dere går over til en deilig pastarett, klassisk salat eller en skikkelig saftig burger – alt med en moderne vri. Uansett om du søker en liten munnfull eller et større, herlig måltid, finnes det noe for alle. Ikke minst får du iskald drikke og et vinkart med viner fra alle verdenshjørner. Velkommen!

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Kopmannsgata 20, 7500 Stjordal
 • contactPhoneTelefon
  +47 74 80 45 91
 • emailContactE-post
  varnes@socialbarbistro.no
 • calendarBordreservasjon
  Book nå