strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
The view from Skybar at Clarion Hotel The Edge in Tromsø.

Skybar – takbar med utsikt til midnattssol og nordlys

I 11. etasje på Clarion Hotel® The Edge, i sentrum av Tromsø, finner du Tromsø sin eneste skybar. Nyt forfriskende drikke, god musikk og en spektakulær utsikt på byens tak.

Utsikt i midnattssol og nordlys

Velkommen til Skybar på toppen av Clarion Hotel® The Edge. Midt i Tromsø sentrum og helt nede ved vannkanten, finner du Tromsø sin eneste skybar! Her kan det nytes forfriskende drikke, god musikk og spektakulær utsikt. Og er du riktig heldig kan du nyte utsikten i midnattssol eller nordlys, noe som ikke er alt for sjeldent, skal vi tro de som bor her. Ta turen opp til 11. etasje og sjekk det ut, da vel!

Private arrangementer, feiringer og møter

Lokalet kan også brukes til private arrangementer, feiringer eller møter. I helger hvor Skybaren ikke er reservert for arrangementer, er innbyggere i Tromsø, forretningsreisende og turister velkomne til å nyte forfriskende drikke, god musikk og den spektakulære utsikten på byens tak! Skybar er det perfekte stedet å avslutte en dag med sightseeing i Tromsø eller et herlig sted å enten starte eller avslutte kvelden med gode venner.

The exterior of the sky bar at Clarion Hotel The Edge in Tromsø.The view from the sky bar at Clarion Hotel The Edge in Tromsø.

Skybar

Tromsø

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Kaigata 6, 9008 Tromsö
 • contactPhoneTelefon
  47 77 66 84 00
 • emailContactE-post
  cl.theedge@strawberry.no
 • Åpningstider

  • Torsdag: 17:00 – 00:00
  • Fredag – Lørdag: 17:00 – 01:00

  Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.